De ziua ei, actrița, fostă soție a lui Antonio Banderas, s-a gătit la 4 ace, a adoptat un look tineresc, cu ghete masive, dresuri cu picățele și o rochie super scurtă și tinerească, și a mers la restaurant. Cu părul prins într-un coc lejer, mănuși din dantelă și o poșetă-bijuterie, actrița putea trece oricând ca fiind o tinerică, chiar dacă tocmai a împlinit 65 de ani.

Cu talia subțire, picioarele lungi și cu mușchi bine definiți, fără a fi deranjanți, Melanie le-a dat lecție multor femei cu mult mai tinere. A ascuns zonele problemă, poate altele în cazul fiecărei femei. În cazul ei, și-a ascuns gâtul sub rochia pe gât și la fel și brațele, care nu mai au fermitatea din tinerețe.

Ziua și-a sărbătorit-o într-un restaurant din Hollywood, San Vicente Bungalows, așa cum îi stă bine unei dive.

*EXCLUSIVE* Melanie Griffith celebrates her 65th birthday at San Vicente Bungalows!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Numai invitați unul și unul

La locația unde a fost sărbătorită, a fost așteptată de o mulțime de prieteni, printre care și Eva Longoria, care au venit cu cadouri și flori. Actrița a venit singură, în superbul său SUV Porsche. A fost discretă, nepostând nimic pe rețelele de socializare.

În schimb, buna sa prietenă Kris Jenner a avut grijă ca evenimentul să nu treacă neobservat. Mama lui Kim Kardashian a omagiat-o public: ”La mulți ani, scumpa mea Melanie Griffith. Ești o prietenă uimitoare, o mamă, o fiică și o soră minunată, ești atât de dulce, iubitoare, bună, creativă, talentată, generoasă și superbă!

Ești frumoasă atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, sunt binecuvântată că exiști în viața mea. Te iubesc la nebunie!”, a marcat Kris Jenner momentul.

Revenind la Melanie, cei care-i urmăresc contul de socializare știu cât de mult sport face actrița. Reprize intense de mișcare, care nu au nicio legătură cu vârsta ei din buletin.

Vezi și După ce a învins cancerul, Melanie Griffith s-a pozat în lenjerie intimă, la 63 de ani

Citește și:

Mircea Radu, ironii la adresa lui George Buhnici, direct din Grecia. Ce a descoperit în vacanță fostul prezentator de la „Din Dragoste”

Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei! A cerut un ordin de restricție, dar nu împotriva lui Gabi Bădălău