În primul rând, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, după George, venit în urmă cu 4 ani, și Charlotte, acum 2 ani, se va naște, cel mai probabil, azi, de Sf. Gheorghe. Se așteaptă ca travaliul să fie mai scurt, dar fiind faptul că Kate a trecut deja prin două nașteri. Primul travaliu a durat 10 ore și jumătate, iar cel de-al doilea 2 ore și jumătate.

Cel mai probabil e vorba despre o naștere naturală, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui george și Charlotte.

Apoi, bebelușul regal va împărți ziua de naștere cu un alt membru al familiei regale, Lady Gabriella Windsor, fiica prințului și prințesei de Kent, născută tot în aripa Lindo a aceluiași spital, St. Mary, din Londra, în 1981. Citește cât costă să stai la maternitatea unde naște Kate Middleton. Iată de ce servicii beneficiază

Apoi, micul prinț sau mica prințesă va avea aceeași zi de naștere cu Gigi Hadid sau actorul John Hannah, dar și cu William Shakespeare.

În aceeași zi s-au născut și cântărețul american Roy Orbison sau controversatul regizor și producător Michael Moore.

Cât pe ce să se nască de ziua reginei

De menționat e că bebelușul a ratat la mustață ziua de naștere a reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit sâmbătă 92 de ani.

Oricum, bebelușul e cel mai frumos cadou pe care ducii de Cambridge și-l pot face după 7 ani de căsnicie, care vor fi sărbătoriți pe 29 aprilie. Prințesa Charlotte, al doilea copil al cuplului, va împlini trei ani în doar câteva zile, pe 2 mai.

Foto: Hepta

Citește și: