Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV a vorbit la Antena Stars despre faptul că adoră să-și cumpere „chestii interesante”. Sigur, îi place și să le primească.

Totodată, iubitul frumoasei Daliana Răducan a dezvăluit că în acest moment și de ceva vreme nu mai investește în mașini și în imobiliare.

Până să dezvăluie în ce investește cei mai mulți bani, colegul lui Dani Oțil a precizat că tânjește după un concediu și a povestit care sunt locurile sale preferate de călătorie. În vârstă de 41 de ani, vedeta matinalului de la Antena 1 are două destinații unde s-ar întoarce veșnic.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt.

În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august, acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el pentru Antena Stars.

”Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare”

Și pentru că iubește atât de mult vacanțele, Răzvan Simion spune că s-a decis să cheltuiască toți banii pe călătorii. Vedeta le recomandă tuturor să facă același lucru.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare.

Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a declarat Răzvan Simion, tată a doi copii și cu un divorț la activ, conform Spynews.

adora-vacantele-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anul acesta, Răzvan și iubita lui au avut parte deja de o vacantă romantică pe coasta de Azur. Cei doi îndrăgostiți au împărtășit și cu fanii cele mai frumoase momente petrecute la Monte Carlo.

Vezi și Cum și-a sărbătorit iubita Răzvan Simion? Iată ce surpriză i-a pregătit de ziua ei

Citește și:

Atenție, imagini reale! Cum arată vedetele fără machiaj și fără filtre. Pe unele chiar nu le recunoști ușor

Dovada că posteriorul lui Jennifer Lopez nu arată deloc ca în reclame. 5 poze dureros de reale, surprinse de paparazzi