Ioana Ginghină, care are 43 de ani, se iubește cu Cristi Pitulice, consultant în turism și trece prinn cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

În ce relații a rămas cu fostul soț a povestit într-un interviu pentru Click!: ”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață.

Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”.

Întrebată dacă actuala relație a ajuns într-un moment în care se poate vorbi despre logodnă și nuntă, iată ce a răspuns actrița. ”Ioana Ginghină abia acum iubește, pentru că abia acum a învățat cum să iubească.

Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață și cum trebuie apreciată fiecare părticică din ea. Logodna, nunta nu sunt pe lista mea de priorități. Vreau să iubesc și să fiu iubită, nu vreau să organizez logodne sau nunți, vreau să călătoresc și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară.

La 20 de ani vrei casă, carieră, familie, mașină. La 43 de ani vrei să te bucuri de ele”, a declarat actrița, care poate fi văzută în serialul Adela, de la Antena 1.

Vezi și Ioana Ginghină, planuri de nuntă cu iubitul: „Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla”

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aniversează un an de relație. Cum sărbătoresc cei doi îndrăgostiți?

Cum a fost surprins prințul Harry în SUA. Nu l-am mai văzut așa vesel