Dacă în urmă cu doar câteva luni Alin Oprea a apărut în spațiu public și spunea că își dorește să reia legăturile cu fostul său coleg și chiar să colaboreze pe plan muzical, Tavi Colen nu este pe aceeași lungime de undă. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că din punctul lui de vedere nu există nicio șansă de împăcare.

Se pare că artistul a fost extrem de afectat de destrămarea trupei Talisman și de faptul că Alin Oprea și-a însușit toată muncă și a tras toate foloasele. La momentul respectiv, Tavi Colen a trecut printr-o perioadă foarte grea, pe care nu are cum să o uite așa de ușor.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan.

Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot. Am zis hai, bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata.

Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a declarat Tavi Colen pentru Antena Stars.

”Nu ne împăcăm”

Tavi Colen a fost întrebat dacă există cea mai mică șansă de împăcare, iar răspunsul său a fost categoric. Artistul nici nu vrea să audă de acesta idee. Ce a făcut Alin Oprea i s-a părut o trădare, o infracțiune chiar, iar durerea a fost mare mai ales pentru că, potrivit spuselor lui, colegul său de trupă a premeditat totul.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai spus Tavi Colen.

Vezi și Tavi Colen s-a infectat de două ori cu coronavirus! Nici iubita lui cu 20 de ani mai tânără nu a scăpat. Cum arată aceasta

Citește și:

Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu, la auzul despărțirii Monicăi de Mr. Pink. Unde se află acum Irina

Prima declarație după ce s-a aflat că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink: „Da, e adevărat”