Răspunsul îl dă Spynews, care a observat că, deși Lidia o urmărește în continuare pe Ianca, acesta a decis să o scoată de la follow. Tranșant gest, care oglindește perfect relația – sau, mai corect, lipsa unei relații – dintre cele două.

Așadar, se pare că între Lidia Buble și Ianca Simion nu ar mai fi niciun fel de relație, mai ales acum, când fiica lui Răzvan se înțelege de minune cu Daliana Răducan, noua iubită a tatălui său. Bruneta a alintat-o cu apelativul de ”inimioara mea” pe frumoasa fiică a lui Răzvan, chiar pe contul său de Instagram.

Lidia Buble a avut o relație foarte apropiată cu copiii lui Răzvan Simion

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble declara că îi consideră pe copiii lui Răzvan Simion ca pe frații săi mai mici. Cei trei se înțelegeau foarte bine și chiar au plecat împreună la Disneyland.

Mai mult decât atât, artista susținea că Tudor și Ianca sunt cei care s-au apropiat de ea într-un timp scurt.

”Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon.

Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie, îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Vezi și Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Seamănă incredibil de bine cu Lidia Buble!

Citește și:

Delia spune de ce nu are copii până la 39 de ani: ”Cred că aş fi o mamă extraordinară”

Irina Fodor, primele declarații după ce s-a aflat că va prezenta Asia Express: „Mi-au dat lacrimile”