„Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”, a declarat el.

Declarația lui Errol la doar o săptămână după ce s-a aflat că miliardarul Elon Musk, fiul său, are gemeni cu directorul companiei sale de inteligență artificială, Neuralink. Aceștia s-au născut cu doar câteva săptămâni înainte de a veni pe lume cel de- al doilea copil al său cu fosta sa iubită, Grimes, aceasta fiind relația sa ”oficială”, sfârșită între timp.

Errol a recunoscut că sarcina Janei a fost „neplanificată” și a spus publicației că nu mai locuiesc împreună, invocând diferența de vârstă de 41 de ani.

„Nu este practic. Are 35 de ani”, a declarat Errol. „În cele din urmă, dacă mai sunt prin preajmă, s-ar putea să se întoarcă la mine”, a mai spus septuagenarul.

„Dacă un bărbat se căsătorește cu o femeie mai tânără, chiar dacă se simte bine la început și pentru o vreme totul este frumos, diferența de vârstă își va spune cuvântul”, spune el.

Arborele genealogic al famiei Musk este unul complicat – și se mărește tot mai mult pe zi ce trece. Errol are șapte copii, în timp ce Elon are 10 urmași.

tatal-lui-elon-musk-are-doi-copii-cu-fiica-vitregaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Errol, un inginer bogat din Africa de Sud, s-a căsătorit cu modelul Maye Haldeman în 1970, cu care a avut trei copii: Elon, Kimbal și Tosca. Cuplul s-a despărțit în 1979, înainte ca Errol să se căsătorească cu Heide Bezuidenhout, o tânără văduvă care avea deja doi copii, printre care și pe Jana.

Errol și Heide au avut împreună doi copii biologici, dar el a ajutat-o ​​și la creșterea Janei, care avea doar 4 ani când el i-a devenit tată vitreg. Errol și Heide au divorțat în cele din urmă, după o căsnicie de 18 ani.

Familia Musk a fost uimită când Jana a rămas însărcinată cu copilul lui Errol, în 2017. A dus la o ceartă amară între Errol și Elon, CEO-ul Tesla fiind furios că tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă.

Ceilalți copii ai lui Errol au fost, de asemenea, „șocați” de sarcina surpriză. „Nu le place”, a recunoscut Errol în noul său interviu pentru The Sun. „Încă se simt un pic înfricoșați din cauza asta, pentru că ea este sora lor. Sora lor vitregă”, a mai spus el.

Elon nu a comentat public ultima faptă a tatălui său. Cei doi s-au înstrăinat de multă vreme, Elon descriindu-și tatăl drept o „ființă umană groaznică” într-un interviu pentru Rolling Stones. De altfel, el și frații lui au fost crescuți cu mari sacrificii de către mamă. Tatăl lor nu a vrut să-i ajute cu nimic, ba chiar a dat-o pe femeie în judecată în nenumărate rânduri, din dorința de a o lăsa ”săracă lipită”.

Mare crai

Fiul lui Errol și Jana, născut în 2017, se numește Elliot Rush și este poreclit „Rushi”. Errol nu a dezvăluit numele fiicei lor, care s-a născut în 2019.

„Au petrecut câteva zile aici în urmă cu aproximativ șase luni”, a declarat el sincer. „Mi-e dor de ei de îndată ce pleacă”, a mai spus el.

Errol a recunoscut că nu i-a cerut Janei un test de paternitate pentru a se asigura că este tatăl copilului lor, care a venit pe lume în urmă cu trei ani. „Nu i-am verificat ADN-ul. Dar arată exact ca celelalte fiice ale mele… Deci este destul de evident.”

Cu toate acestea, bogatul om de afaceri a declarat că mai sunt și alte femei care susțin că au copii cu el.

„Există aproximativ șase femei care susțin că au născut copilul meu. Evident că sunt niște oportuniste”, a spus el. „Dar a existat o perioadă în Johannesburg, în anii ’80, în care ieșeam cu o altă femeie în fiecare seară. Am avut o mulțime de întâlniri, așa că nu este greu de imaginat că cineva să spună: „Acesta este copilul tău”. Este posibil”, a recunoscut el.

Între timp, Musk nu exclude posibilitatea de a avea mai mulți urmași pe viitor: „Dacă aș putea avea un alt copil, aș face-o. Nu văd niciun motiv să nu o fac”.

Vezi și Cum arată mama lui Elon Musk. La 74 de ani, are o poveste de viață incredibilă

Citește și:

Andra și tatăl ei, imagini de colecție! Cât de mult seamănă vedeta cu părintele ei și cu câtă dragoste o privește el!

A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump. Ce a anunțat fostul președinte al SUA