Delia și soțul ei trăiesc într-un penthouse de 1,4 milioane de dolari. În casa-bijuterie e și păcat să gătești, pentru că așa lucrurile se murdăresc, se deteriorează. Așa gândește Delia, care recunoaște că e motivul pentru care ea și soțul preferă să cumpere mâncare de-a gata.

Vedeta a declarat într-o emisiune televizată că, din fericire, nici ei, nici soțului ei nu le place prea mult să gătească. ”Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie. De fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri! În cadă e cel mai safe, pe terasă sau afară. 

Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate.

Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata. Dacă fierbi, murdărești aragazul, trebuie curățat… Nu, nu, nu. Dai pe jos, trebuie spălat pe jos. Să nu gătim. Fără gătit. O dată pe săptămână și eventual atunci când știi că faci și curat după”, a declarat vedeta.

Înainte de a se muta în vila cu vedere spre lac, Delia a locuit în casa soțului său, din zona Unirii. În umră cu un an, s-au mutat, pentru că spațiul era insuficient.

Vezi și Delia Matache a vorbit pentru prima dată despre copil. Dezvăluirea făcută de artistă

Citește și: