Familia a trecut cu bine peste cumplita încercare la care a fost supusă. E limpede asta din cele mai recente fotografii postate de soții Laufer pe rețelele de socializare.

Dacă în 29 august, imediat după accidentul de mașină, Ilan Laufer scria ”Un semn foarte bun! Lui Nathaniel a inceput sa ii revina cheful de joaca. Dumnezeu are grija de el si va avea o recuperare rapida. Tati il iubeste si il ingrijeste zi si noapte ❤️❤️”, în dreptul unei fotografii în care apărea alături de Nathaniel, care era vânăt la ochi și avea un plasture în frunte, la numai câteva zile distanță se putea vedea că băiețelul era mult mai bine, vânătăile nemaifiind vizibile.

Apoi, întreaga familie s-a fotografiat în străinătate în 8 septembrie și niciunul dintre cei patru nu mai avea deja răni vizibile.

Ulterior, la finele lunii septembrie, în aceeași formulă se fotografiau zâmbitori în Câmpina, în parcul lor preferat, toți 4 purtând ochelari de soare și câte un zâmbet frumos, semn că lucrurile deja s-au îndreptat.

”Slavă Domnului că sunteți bine! ❤️❤️❤️❤️🙏🍀🙏”, ”Mă bucur foarte mult să văd că sunteți toți sănătoși. Sunteți o familie frumoasă!”, ”Să nu vă mai despartă nimic si nineni. Sunteți o forță😘😘😘”, le-au scris imediat fanii, fericiți să-i vadă sănătoși și din nou cu poftă de viață, după accidentul terifiant prin care au trecut.

Iar în urmă cu câteva zile, Ilan Laufer posta o fotografie cu întreaga familie de la Peleș: ”O duminică binecuvantată alături de prințișorii mei și regina mea la Castelul Peleș ❤️”.

desi-ranit-lui-nathaniel-i-an-revenit-repede-cheful-de-joacaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au trecut prin cumpăna vieții lor

După accidentul care le-a pus chiar viețile în pericol, Alina Laufer declara: „Nu știu cum am depășit momentele alea. Slavă Domnului că nu mă pierd foarte tare în clipe de criză, și atunci am putut să fiu alături de copii. Eu m-am lovit mai puțin decât Ilan și încă din Ambulanță am refuzat investigațiile, pentru că trebuia să stea cineva cu copiii.

Ilan s-a dus să-și facă radiografii, ecografii. Știm că are sternul fisurat și câteva coaste.

Mai mult ca sigur și eu, dar nu am avut în momentul ăla cum să mă examinez mai mult. Am și ceva vânătăi pe corp de la impact, de la centură, de la bord. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât, nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat.”.

Întreaga familie a ajuns la spital, după accident, cu toții suferind răni, unele grave.

„A fost șocant, pot să rezum la un singur cuvânt, șocant. Ne-am speriat foarte tare, noroc că Ilan are reflexe bune. Noi nu aveam oricum viteză, dar a apucat să încetinească și mai mult.

Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. Avea și năsucul spart și o rană la frunte.”, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Amintim că soții Laufer și gemenii lor au fost implicați într-un accident rutier, în Câmpina, județul Prahova, la sfârșitul lunii august. În urma impactului, întreaga familie a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer.

”Sunt atat de mandra de copiii mei frumosi si curajosi, care au trecut printr-o experienta traumatizanta ca niste eroi!

Stiam de cand i-am nascut ca sunt niste supravietuitori, dar nu ma asteptam ca Dumnezeu sa-i mai puna la inca o incercare. (…)

Asa a fost sa fie, inca un moment in familia noastra care sa ne uneasca si mai mult si sa ne faca sa-i multumim Domnului in fiecare zi ca ne ocroteste si ca ne iubeste atat de mult”, spunea Alina Laufer imediat după cumpăna prin care a trecut întreaga familie. Iată că Dumnezeu i-a iubit și au trecut cu bine peste acaestă mare încercare.

Vezi și Alina Laufer, noi mărturii despre cumplitul accident prin care a trecut întreaga familie: ”Pot să rezum la un singur cuvânt, șocant”

Citește și:

Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoțica lui Adrian Enache, născută în urmă cu câteva zile

Cum arată azi Susan Boyle, femeia simplă devenită vedetă peste noapte. Are zeci de milioane de dolari, dar stă tot în casa părintească