Chiar dacă este o vedetă discretă și cu greu a recunoscut chiar relația cu Smiley, vedeta cu greu ăși poate ascunde bucuria că va deveni mamă. Așa că, din când în când, le prezintă fanilor crâmpeie din viața sa, din bucuria sa. Iar ecografia bebelușului cu siguranță este ceva special.

Gina nu a vrut să țină pentru ea un astfel de moment, așa că le-a arătat și fanilor ecografia. A postat pe Instastories fotografia cu ecografia, alături de melodia lui Feli, „Două inimi”, pe care artista a scris-o când era însărcinată, la rândul ei, cu micuța Luna.

ecografia-Ginei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au declarat că sarcina a fost o surpriză și că au ținut totul secret pentru că primul trimestru este cel mai greu.

„Mai ales pentru femeile trecute de 35 de ani. Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, nu știu cum a reușit să apară în presă”, spuneau ei.

Chiar dacă sarcina este avansată, Gina este extrem de activă. Aceasta a fost surprinsă la cumpărături, într-un mall din Băneasa, de unde a cumpărat incusiv spanac.

Tot ea se ocupă de casă, atunci când filmările îi lasă timp. Din fericire, în noul sezon al ”Chefi la cuțite” va avea parte ajutorul co-prezentatorului Speak.

“Am început să obosesc, nu mai pot merge aşa de mult ca înainte fără să obosesc, şi asta din cauza sarcinii avansate”, declara recent vedeta.

Citește și:

Dragoste la vârsta a treia! Cu cine se iubește faimosul Bobby din Dallas: ”Nu credeam că voi mai simți vreodată așa ceva”

Cum arată Tarkan la aproape 50 de ani? Acum 20 de ani toți cântam ”Şımarık”. Artistul are o familie superbă! Acum se știe dacă este sau nu homosexual!