În noiembrie 2020, Antonia și Andrei Ștefănescu au pus punct căsniciei lor de 7 ani. Dar iată că lucrurie nu s-au terminat între ei.

„A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară!

Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a declarat Vincenzo Aiello.

Acesta a fost iubitul Antoniei după divorț, în timp ce Andrei Ștefănescu era într-o relație cu fosta iubită a lui F. Charm.

De ce au divorțat Andrei și Antonia

În ceea ce privește motivele care au condus la divorț, Andrei Ștefănescu a recunoscut că și el poartă o parte din vină. Mai mult decât atât, artistul a subliniat că o problemă ar fi constat în faptul că nu au avut timp de vacanțe în cuplu, lucru care a dus la o ruptură.

”Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate.

E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Vezi și Andrei Ștefănescu, primele declarații despre divorț: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Citește și:

Cum reușește Romanița Iovan să-și păstreze silueta la 57 de ani: ”Eu chiar am ținut și postul”

Kristin Davis recunoaște că face orice să-și păstreze trăsăturile de odinioară