Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în toamna anului trecut după ce o relație lungă de 13 ani. Amândoi au decis să meargă în fața notarului și au decis să se despartă pe cale amiabilă, însă se pare că cei doi au început să se vadă iar și  acum se gândesc la o împăcare.

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Mitoșeru a declarat că de aproximativ o lună a început să se întâlnească din nou cu cea care i-a fost soție, potrivit Spynews. Cei doi au stat față în fațp și au discutat deschis despre problemele dintre ei, ce au dus la decizia din toamna anului trecut. Mihai și Noemi  și-au recunoscut și fiecare greșelile din ultimul an, iar a mai mărturisit că ar putea exista între ei o cale de împăcare, însă pentru acest lucru trebuie să o ia pas cu pas și să nu se grăbească pentru a regreta mai târziu, din nou, alegerea făcută.

Mihai Mitoșeru a povestit  că motivul pentru care cei doi au decis să divorțeze  ar fi monotonia și obișnuința dintre ei, însă se pare că legătura dintre ei este mult mai puternică decât au crezut.

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobila’ de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi!’, a declarat Mihai Mitoşeru pe conturile de socializare, la scurt timp după divorț.

 

Citește și: