Celebrul manechin american Bella Hadid a vorbit pe larg, zilele trecute, despre boala cronică de care suferă de 15 ani, explicând pe Instagram absenţa ei de la cele mai recente prezentări de modă, evenimente de la care nu ar fi trebuit să lipsească, dată fiind profesia ei.

Într-un mesaj însoţit de extrase din fişele ei medicale şi fotografii cu ea în timp ce se afla pe perfuzii sau era în spital, Bella Hadid a vorbit despre cei ”15 ani de suferinţă invizibilă” din cauza bolii Lyme şi a tratamentelor îndelungate. A dat însă o veste excelentă, ea afirmând că este ”în sfârşit, sănătoasă”.

acum-e-bine-spune-eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Foto: Instagram/Hepta/Profimedia

”Mă întorc când mă voi simţi pregătită”, a afirmat starul în vârstă de 26 de ani, unul dintre cele mai populare modele ale generaţiei sale, alături de sora ei, Gigi Hadid.

Vedeta nu a participat la ultimele evenimente importante de modă, inclusiv Gala Met şi Săptămâna Modei de la Paris, făcându-i pe unii să se teamă de retragerea ei definitivă de pe podiumuri.

”Să fiu atât de tristă şi de bolnavă dar, totodată, să am atât de mult noroc, privilegii, oportunităţi şi dragoste în jurul meu este probabil cel mai confuz lucru din viaţa mea”, a spus ea.

”Totul s-a manifestat într-un mod pe care nu-l pot explica cu adevărat”, a mai spus ea, dând însă asigurări: ”Sunt bine şi (…) nu trebuie să vă faceţi griji”.

Mama şi fratele ei, de asemenea modele, suferă şi ei de această boală.

Conform unui studiu amplu din 2022, mai mult de 14% din populaţia lumii a suferit de boala Lyme, cauzată de o bacterie şi transmisă prin înţepătura de căpuşă. De la noi, poate cel mai cunoscut exemplu este Adda.

Adda, apel disperat după ce a găsit așa ceva în propria casă! ”Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap!”

Boala Lyme este rareori fatală, însă persoanele înţepate de o căpuşă infectată dezvoltă adesea o erupţie cutanată şi suferă de simptome asemănătoare gripei, inclusiv dureri musculare şi articulare, dureri de cap, greaţă şi vărsături.

Vezi și Noi detalii despre starea de sănătate a Addei:”Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul”

Citește și:

Cum a slăbit Catinca Roman 15 kilograme la 56 de ani: „Toată viața am avut oscilații de greutate”

Pozele astea sunt istorie. Cum arată acum Melanie Griffith, după ce s-au vindecat cicatricile: tânără, frumoasă, cu chip de păpușă