Viața amoroasă a lui Katie Holmes (43 de ani) nu a fost mereu pe roze, în palmaresul vedetei intrând actori celebri precum Tom Cruise și Jamie Foxx, dar și oameni din afara showbiz-ului, precum bucătarul Emilio Vitolo Jr, de care s-a despărțit fix acum un an.

Dar Katie nu a renunțat să-și caute dragostea adevărată, iar acum pare că trăiește începuturile ei. Zilele trecute, fosta soție a lui Tom Cruise a fost surprinsă de paparazzi în Central Park din New York, în timpul unei plimbări romantice. Cel care o săruta cu foc era Bobby Wooten III, un muzician nominalizat la premiile Grammy, cu 10 ani mai tânăr decât ea. Vedeta radia de fericire și în priviri acea strălucire specifică oamenilor îndrăgostiți.

Imaginile pe care Katie Holmes le-ar vrea șterse

Dar, surpriză! Nu a trecut mult și fata înfloritoare de acum câteva zile a apărut complet „ofilită”, pe străzile din New York. Se pare că noul iubit ori o obosește teribil, în sensul bun, desigur, ori o cam supără și o pune pe gânduri. Kate nu avea pic de machiaj, era cu părul vâlvoi, extrem de obosită, dar a ales să nu-și ascundă cearcănele sub ochelari de soare. Era îmbrăcată extrem de lejer, cu șort și cămașă desfăcută la câțiva nasturi. Pozele nu o avantajează pe Kate, considerată una dintre cele mai fashioniste figuri de la Hollywood.

PREMIUM EXCLUSIVE: Katie Holmes and Bobby Wooten III Pack on The PDA While on a Bike Ride in New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Katie Holmes a divorțat de Tom Cruise tot după șase ani

Katie Holmes, născută în Ohio, SUA, și-a început cariera în 1997, cu filmul ”Furtună de gheață”. În perioada 1998-2003, a făcut furori în serialul pentru adolescenți ”Dowson’s Creek”, iar în 2005 a atins vârful carierei cu rolul din ”Batman – Începuturi”. A urmat căsătoria cu Tom Cruise, din 2006, până în 2012. Cei doi au împreună o fetiță, pe Suri, care acum are 16 ani.

Citește și: Katie Holmes iubește din nou. Cine este tinerelul care i-a furat inima

Citește și: Katie Holmes, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la New York

Vezi şi Central Park – cel mai frumos parc din New York!