Nu degeaba este considerată cea mai frumoasă femeie din Mexic. Celebră pentru telenovele de succes în care a jucat, Thalia continuă și la 46 de ani să arate spectaculos, poate chiar mai bine ca la 20 de ani.

După ce a revenit la silueta care a consacrat-o, în urma unui program de exerciții intense, diva a postat mai multe filmulețe cu imagini în care își promovează noua melodie. Ea apare într-un costum de baie negru, în ipostaze foarte sexy.

Imaginile cu Thalia care a isterizat internetul. Cum a pozat îndrăgita actrița: „Căsătorită și cu copii. Dacă te-ar vedea bunica mea ți-ar spune numai cuvinte urâte”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În timp ce unii internauți au rămas cu gura căscată când au văzut că afișează o siluetă perfectă, deși este mama a doi copii, alte femei au criticat-o pentru atitudinea ei.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitei actrițe Adela Noriega. Dezvăluiri făcute de sora ei

 

Thalia, criticată pentru că a exagerat cu botoxul

Se pare că acestea sunt de părere că, tocmai pentru că este mamă, ar trebui să-și accepte vârsta și să nu se comporte ca o puștoaică. „Căsătorită și cu copii, dacă te-ar vedea bunica mea ți-ar spune cuvinte urâte. Ea a spus întotdeauna că o femeie căsătorită trebuie să-și schimbe imaginea total. Una e să fii la modă, și alta să…”, „Cu chirurgie și banii tăi, oricine poate arăta așa”, „Acceptă-ți vârsta și comportă-te ca o doamnă”, „Frumos corp, păcat că nu se potrivește cu fața”, „Cred că nici copiii tăi nu ar asculta un asemenea  cântec, atât de prost și fără înțeles”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale altor mămici.

Însă, unii fani i-au sărit în apărare și i-au spus să nu le ia în seamă, pentru că lumea e doar invidioasă. „Pentru tine parcă nu trec anii, Thalia, ești tot o regină”, „Marimar pentru totdeauna. Anii trec, dar tu devii mai frumoasă pe zi ce trece”, „Ești incredibil de frumoasă”, au sus aceștia.

 

Nu e prima dată când Thalia este criticată. În urmă cu câteva săptămâni, fanii „au certat-o” că a exagerat cu botox-ul și că pare păpușă de porțelan, la cât de mult și-a întins pielea.

 

Citește și: