Mezinul familiei regale a apărut pentru prima dată săptămâna trecută, în public, alături de iubita lui, actrița americană Meghan Markle, la jocurile Invictus. Însă, sâmbătă seara s-au afișat iar împreună la ceremonia de închidere a jocurile. După ce și-a părăsit locul oficial din cadrul închiderii, Harry a fugit imediat la iubita lui, care se afla în public,  în sala de la Air Canada Center din Toronto.

Actrița americană a fost însoțită la eveniment de mama ei,  Doria Radlan, și cele două au stat departe de lumina reflectoarelor în sală, fiind văzută pe partea opusă celei în care s-au aflat Harry și ceilalți oficiali prezenți la eveniment, printre care s-au numărat fost președinte american Barack Obama și Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau.

Prince Harry si Meghan Markle, la ceremonia de închidere de la Invictus GamesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Avea doar 16 ani când juca în „Tânăr și neliniștit”, iar acum este o femeie fericită și de succes. Cum arată Victoria Newman la 26 de ani de la apariția în celebrul serial

Și-a sărutat iubita, în văzul tuturor

Astfel, în timp ce publicul se bucura de show-urile artiștilor Bruce Springsteen și Bryan Adams, prințul Harry a fost observat părăsindu-și locul pentru a se alătura iubitei sale și a urmări împreună restul ceremoniei.

Prințul a demonstrat că este topit după frumoasa lui logodnică și se pierde total în compania ei, încât nici nu își dă seama că încalcă regulile protocolului regal. Dacă la prima apariție și-a ținut iubita de mână, deși nu avea voie, de data acesta el a sărutat-o în public, încâlcând încă o dată protocolul, spre dezamăgirea reginei. Momentul în care cei doi se sărută a fost surprins de fotografii prezenți la eveniment, iar acestea s-au viralizat imediat.

Membrii familiei regale britanice trebuie să respecte o serie de reguli de protocol ce datează de secole. Printre acestea și faptul că nu au voie să se sărute în public sau să se țină de mâini. Chiar dacă sunt căsătoriți, atunci când își fac apariția în public, soții nu trebuie să se sărute ori să se țină de mână. Însă, nu este prima dată când prințul Harry încalcă regulamentul. Și în 2007, când avea o relație cu Chelsy Davy, originară din Zimbabwe,  el a fost surprins sărutându-se în public cu aceasta la un meci.

 

Citește și: