Premierul canadian și președintele francez au fost surprinși plimbându-se prin stațiunea italiană Taormina. Emmanuel Macron și Justin Trudeau au discutat despre principalele dosare internaționale, precum lupta împotriva terorismului, încălzire globală, cooperare economică, criza siriană sau Coreea de Nord, însă cei doi au ajuns în centrul atenție pe rețelele de socializare, nu pentru discuțiile lor politice, ci pentru ipostazele în care au fost surprinși, ce au iscat numeroase glume pe internet.

 

Justin Trudeau și Emmanuel Macron, în SiciliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Prietenia fraco-canadiană are un nou chip”, a scris  Emmanuel Macron pe Twitter despre discuția lui Trudeau, publicând și  o filmare cu el, alături de premierul canadian, însă de aici au pornit o grămadă de glume care mai de care mai amuzante, având în vedere relația lor, „bromance”.

„Plimbarea de vară a lui Macon și Trudeau în Sicilia arată foarte romantică”,  „Nu pot să cred că Justin l-a cerut deja în căsătorie”, „OMG. Am crezut că Macron a ales o floare de pe perete ca să i-o ofere lui Trudeau ”, „Relația Macron-Trudeau a început”, „Formează un cuplu frumos”,  „Justin avea întotdeauna un dinte dulce. A avut ceva pentru deserturile franceze. În sfârșit, a găsit singurul desert pestecare nu a putut să treacă- Macron”, au fost câteva dintre mesajele care au curs pe rețelele de socializare.

::placeholdeR–>