Gabriela Cristea și Tavi Clonda se mândresc de fiecare dată cu fetițele lor, Iris și Victoria, care sunt superbe. Ei au vrut să împărtășească cu toate lumea un eveniment important din viața lor. Anunțul a fost făcut chiar de artist.

Anii au trecut repede și cum mama lor s-a întors deja la muncă, a venit timpul ca Victoria Bella și Iris Thea să meargă la grădiniță.

Tavi Clonda a fost cel care le-a dezvăluit internauților prin intermediul unei imaginii de familie marele eveniment. Se pare că artistul și soția sa vor avea parte de o experiență nouă în acest an pentru că fetițele lor vor merge la grădiniță.

În imaginea publicată Iris și Victoria sunt surprinse în uniforma de grădiniță și cu un zâmbet larg pe față chiar în fața ușii, semn că sunt nerăbdătoare și foarte încântate. Alături de ele apar Gabriela Cristea și soțul ei care sunt la fel de entuziasmați de faptul că fiicele lor se vor bucura de cele mai frumoase momente din viața lor.

gabriela si tavi in prima ziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Pregătiți pentru grădiniță..🤗👸🏻👸🏻❤️🙏🏻 Succes tuturor copiilor!”, a fost mesajul pe care l-a folosit Tavi Clonda la descrierea imaginii, vizibil emoționat.

Imaginea cu cei patru a strâns rapid mai bine de vmii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea celor care îi urmăresc pe rețelele sociale. Prietenii virtuali au ținut neapărat să transmită felicitări și urări.

„Mult succes ❤️❤️❤️”, „Succes în noul an de grădiniță ❤️😘😘😘😘”, „O familie perfectă!” sau „Succes fetițelor și multă sănătate!❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și gânduri frumoase.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2015, însă cununia religioasă au făcut-o în 2019. Recent, Gabriela a anunțat că se întoarce pe micul ecran. Ea va prezenta emiisunea „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, care sezonul trecut a fost prezentată de Oana Roman.

„Pentru noi a fost azi prima zi de “gradi” din noul an educational. Emotiile au fost incredibil de puternice dar a fost doar veselie si bucurie. Vedeti toate intamplarile in noul sezon @mamicidepiticiculipici de la @antenastarsoficial incepand din 6 septembrie, in fiecare luni si marti de la ora 18:00”, a scris și Gabrilea, publicând două imagini cu micuțele.