Frumoasa artistă are 48 de ani, dar afișează aceeași siluetă ca în tinerețe. Însă, Loredana se pare că nu prea vrea să-și arate deloc vârsta. Artista și-a pus extensii blonde, iar cu ultimele imagini pe care și le-a postat pe contul ei de Instagram,  și-a cam speriat fanii.

Loredana Groza, de nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Antonia, în topul celor mai frumoase femei din lume! A reușit să o surclaseze pe cea mai frumoasă fetiță din lume

Fanii au comparat-o cu Bianca Dărgușanu

Ei sunt de părere că Loredana  începe să arate din ce în ce mai mult cu o păpușă de porțelan și au început să o compare cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu. Admiratorii cântăreței se pare că sunt nemulțumiți de modificările pe care și le-a făcut  și au întrebat-o direct pe Loredana Groza ce și-a făcut la faţă.

Imaginile au stârnit controverse  pe internet, întrucât Loredana pare în ele cu 20 de ani mai tânără și fără pic de riduri sau imperfecțiuni. Unii internauți sunt de părere că artista a exagerat cu photoshopul (editarea foo), iar alții sunt convinși că ar fi apelat prea mult la metode de înfrumusețare sau proceduri estetice.

“Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”,  „Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu”,  “O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”,  “Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”, “Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”, ”Nu mai seamănă cu Loredana, este o altă persoană tânără şi frumoasă. Felicitări medicului”, ”Este Madonna a României”, ”Cât de frumoasă eşti”, au scris internauții.

Nu e prima dată când artista este criticată pentru felul în care arată, având în vedere că de-a lungul timpului a devenit cunoscută pentru schimbările dese de stil.

Citește și: