Frumoasa artistă pare să-i meargă totul șnur pe plan profesional. S-a lansat în afaceri, având propriul parfum, are melodii de succes și are mai multă încredere în ea, fiind extrem de mulțumită de felul în care arată. Drept dovadă stau imaginile recente postate de aceasta pe Instagram în care șochează cu ținuta ei. În prima zi din an, Lidia a pozat provocator, întinsă pe patul unei camere de hotel, într-o rochie roșie, mulată, cu un decolteu generos, având sânii acoperiți doar cu două inimioare. Noul stil vestimentar al cântăreței nu este pe placul tuturor fanilor, care consideră că este total nepotrivit pentru fiica unui preot. Mai mult aceștia sunt de părere că este destul de talentată și nu are nevoie să pozeze „vulgar” pentru notorietate.

„Lidia, tu ești foarte talentată. Nu știu dacă ai nevoie de aceste poze”; „Nu știu dacă merită să postezi o astfel de poză”; „Nu dă bine în poză zona bustului. În rest, ești superbă”; „Din pacate stilul tău de a te îmbraca arată cât de mult ai uitat de Dumnezeu”, „Vulgara si increzuta”. „Păcat de tine, că provii dintr-o familie credincioasă”,”An nou fericit, ești superbă”; „Ești exact ca o divă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

lidia a pozat provocator in prima zi din anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Lidia Buble a mărturisit chiar ea recent că e foarte mulțumită de felul în care arată acum. Ea a recunoscut că anul trecut devenise mult prea slabă și arăta mai mult ca o fetiță decât ca o femeie. Mai mult, ea a dezvăluit că e foarte pofticioasă, dar are foarte multă grijă la alimentație din care și-a scos carnea.

În ciuda succesului ei, Lidia nu stă deloc bine pe plan sentimental. După despărțirea de Răzvan Simion, artista a tot spus că își dorește să se mărite cât mai repede și să-și facă o familie numeroasă, dar se pare că nu are noroc în dragoste. Deși părea fericită lângă actorul cubanez Harlys Becerra, cei doi s-au despărțit. Lidia a fost văzută apoi în compania omului de afaceri, Horațiu Nicolau.