Prima doamnă a Franței a lipsit timp de o lună din lumina reflectoarelor, iar cea mai recentă apariție a ei a surprins pe toată lumea. Aceasta și-a însoțit soțul la un eveniment, organizat  la Fort de Bregancon, în Bormes-Les-Mimosas, în sudul Franţei,  unde Emmanuel Macron s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

Imaginile cu Brigitte Macron care i-au îngrijorat pe fani. Ce a pățit prima doamnă a FranțeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Emmanuel Macron (41 ani) și soția sa, Brigitte Macron (66 ani), s-au întors de curând din vacanța petrecută în fortăreața medievală Fort de Brégançon, reședința de vară oficială pentru președinții francezi, iar prima doamnă a avut se pare niște probleme de sănătate.

Potrivit ziarului ”Jurnal du Dimanche”, prima doamnă a Franței și-a luxat umărul după ce a alunecat pe o barcă, în vacanță.

Brigitte Macron a suferit o intervenție chirurgicală la față

 

Brigitte Macron n-a reușit să se recupereze în timp util pentru îndatoririle ei oficiale, așa că și-a făcut apariția cu brațul imobilizat la ceremonia organizată de primarul comunei Bromes-les-Mimosas.

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani de libertate a comunei Bromes-les-Mimosas, de pe Coasta de Azur, primarul din localitate a organizat în weekend o petrecere cu parade, expoziții și artificii. La ceremonii a fost prezent și cuplul prezidențial, dar și președintele rus Vladimir Putin.

Mai mult, Brigitte se pare că și-a făcut o operație și la față. Potrivit Daily Mail, înainte de a pleca în vacanţă, prima doamnă  a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat aproximativ trei ore şi a avut loc într-un spital privat din Paris. Din câte se pare, Brigitte Macron vrea să arate cât mai bine și nu acceptă că îmbătrâneșe, fapt pentru care s-a rejuvenat facial şi a avut nevoie de două zile de recuperare, ambele petrecute la Versailles.

Foto: Hepta

 

Citește și: