La doar 52 de ani, îndrăgita actriță din „Salome” se află în plină luptă împotriva cancerului. Cu toate acestea ea înfruntă viața cu o atitudine pozitivă și demonstrează că este plină de energie, câștigând admirația faniilor.

Edith Gonzalez face de nouă  luni ședinte de chimioterapieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Celebra actriță s-a filmat în timp ce cântă și dansează pe melodia „Sesame mucho”, fără perucă și rasă în cap,  într-o fustă scurtă și o geacă sport, pe care, la un moment dat, o dă jos și rămâne într-un tricou. În ciuda faptului că râde la cameră și pare să se simtă bine, boala se pare că pune stăpânire pe corpul ei. Edith a ajuns piele și os, devenind mai slabă ca niciodată.

::placeholdeR–>

González a dezvăluit anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de col, care i s-a extins și la ovare, iar de atunci luptă împotriva acestuia, precizând că cea care îi dă putere este fiica ei, Constanza. „Vreau să mă vadă ca o mamă curajoasă”, a declarat Edith.

De opt luni face ședințe de chimioterapie

Actrița a dezvăluit recent chinurile prin care trece și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spune aceasta.

Edith González face de opt luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani.

Vomită de opt ori pe zi

„Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus Edith, demonstrând încă o dată cât de puternică este.

Actrița a șocat și cu ultima sa apariție la un eveniment, unde și-a făcut apariția rasă în cap, dar cu un tatuaj, care reprezintă semnul pentru cancer. Mai mult, starul din „Inimă sălbatică” susține că nu se va lăsa deloc învinsă de boală și va lupta până la capăt, indiferent de cât de greu îi va fi. Edith avertizează că simptomele pentru cancerul ovarian sunt foarte confuze: senzație de plenitudine, umflare a altor părți ale corpului, oboseala, dureri de spate.

 

Citește și: