Au apărut primele imagini cu Gerard Pique și tânăra Clara Chia Marti, femeia pentru care fotbalistul Barcelonei a părăsit-o pe Shakira. Pozele îi înfățișează pe cei doi la un concert și au fost publicate de El Mundo Deportivo. Publicația scrie că aceștia au ieșit vineri seara, în Puigcerdà (capitala regiunii catalane Cerdanya), pentru a urmări concertul live al fostului cântăreț de la „El canto del loco”, Dani Martín.

Shakira, fotografiată în drum spre casă, puternic afectată de situația prin care trece. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Imaginile care au trimis-o pe Shakira direct la psiholog

Însă Pique și Clara nu au fost foarte atenți la ceea ce s-a petrecut pe scenă. În imagini se vede cât de tandri au fost unul cu celălalt, s-au sărutat și nu au făcut asta în intimitatea casei lor, ci în public, înconjurați de atâtea mii de oameni. Martorii au declarat pentru ziarul spaniol că „atitudinea lor a fost relaxată, dând impresia că nu se află într-o fază inițială”. Evident că pozele au ajuns și sub ochii Shakirei, iar solista a avut un șoc. Tandrețea dintre tatăl copiilor ei și amanta tinerică a fost ca un pumn în plex pentru columbiancă.

  

Imaginile au afectat-o puternic pe Shakira, care ”s-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public”. Mai mult de atât, cântăreața columbiană a avut nevoie de terapeut și a apelat la ajutor specializat, după ce a avut o „cădere nervoasă”. Informația a fost dezvăluită de Jordi Martin, un celebru jurnalist de investigație din Spania, apropiat al cuplului Shakira – Pique, scrie Digi Sport, care citează Music Mundial.

Imaginile cu fundașul Barcelonei și tânăra Clara i-au provocat Shakirei o durere profundă. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră„, a declarat Jordi Martin, conform Music Mundial. Celebrul jurnalist a mai afirmat că Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor„.

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Pe 4 iunie, cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat că s-au despărţit. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie “Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi. Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Citește și: Ups! Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Divă pe covorul roșu, banală pe stradă. Scandalul cu Shakira o macină și se vede

Citește și: Shakira l-a prins pe Pique cu altă femeie. Se despart după 12 ani de relație?