Familia regală britanică se bucură de o popularitate uriașă în întreaga lume, fapt pentru care se știe că membrii acesteia se află în vizorul teroriștilor. Drept urmare,  s-au luat măsuri stricte care trebuie să fie urmate cu sfințenie atât de regină, cât și toți cei care fac parte din familie. Așadar, printre altele, acestora li  s-a cerut să nu dea autografe, să nu facă selfie-uri sau să nu dea mâna cu oamenii în băile de mulțime, pentru că aceste lucruri le-ar putea pune viața în pericol. De asemenea, nu au voie să mănânce în public ca nu cumva să fie otrăviți.

Meghan Markle a încălcat, la ultima ei apariție,  reguli importante ale protocolului regal ce ar putea să-i pună viața în pericolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Antonia e toată un zâmbet de când formează un cuplu cu Alex Velea, dar pentru prima dată a mărturisit că suferă cumplit : „Nimeni nu merită asta”

Meghan Markle a încălcat regulamentul, în mod repetat

Meghan și prințul Harry au apărut joi în public, la Castelul Cardiff, iar ulterior la o sală de dans, în  Wales, iar frumoasa actriță  a reușit să încalce protocolul regal în mod repetat. Uimită de numărul mare de oameni care îi așteptau în fața Castelului Cardiff, Meghan a uitat că nu are voie să dea autografe și i-a semnat unei fetițe o felicitarea și a dat mâna cu mai mulți fani. Apoi, logodnica prințului Harry a acceptat să facă un selfie cu un alt simpatizant, deși membrii Casei Regale nu au voie să facă selfie-uri. Meghan și Harry se pare că au un mare succes la copii, care par topiți după cei doi.

 

Membrii familiei regale sunt nevoiți să-și refuze politicos fanii în momentul în care aceștia le cer autografe. Palatul Buckingham crede că această măsură va reuși să-i protejeze și să-i țină departe de teroriști, care ar putea să se infiltreze printre mulțimile de fani, dar îi va ține și departe de mai multe probleme. Astfel, nimeni nu va putea să le copieze semnătura și să profite de ea.

În trecut, s-a mai întâmplat ca membrii familiei regale să dea autografe, dar, în prezent le este total interzis să facă acest lucru. De exemplu, prințul Charles i-a oferit unui fan tânăr un auograf în 2010, după inundațiile catastrofale din 2010 din Cornwall.

Citește și: