Așa tata, așa fii! Dylan (24 de ani)  și Paris Brosnan (20 ani) par să calce pe urmele tatălui lor. Amândoi sunt fotomodele și trăiesc în lumina reflectoarele. Mai mult,  Dylan are și o formație de muzică rock, ”Raspberry Blonde”.

Cei doi au moștenit i trăsăturile tatălui lor, considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, însă cel care îi seamănă mai mult se pare că este fiul cel mic.

Starul din James Bond a cucerit internetul după ce a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine cu el și cu Paris pe plajă, fanii fiind de părere că băiatul e bucățică ruptă din tatăl lui.

Citește și: Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 25 de ani de când sunt împreună. Cât de adorabil punctează actorul momentul!

Cei trei băieți calcă pe urmele celebrului actor

parisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

„Mărul nu a căzut departe de copac”, „Paris are zâmbetul tău”, „Ce bine semănați, zici că sunteți frați”, „OMG! Așa tata, așa fiu”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Paris a semnat un contract cu celebra agenție de fotomodele Next Models din 2017, cu care lucrează și Alexa Chung, Jodie Kidd și  Suki Waterhouse. Tânărul a defilat pe podium pentru case de mode celebre, precum  Dolce & Gabbana și a  apărut în mai multe reviste de modă, MMSCENE, GQ Korea sau Vanity Teen.

Starul din filmul „Mama Mia!” mai are doi băieți, un fiu vitreg, Christopher Brosnan, 48 de ani, pe care l-a adoptat după ce s-a căsătorit cu fosta lui soție Cassandra Harris, răpusă de cancer ovarian în 1991, și un fiu biologic, Sean Brosnan, 37 de ani, din același mariaj.  El a mai avut o fată adoptată, Charlotte, fiica Cassandrei, care a murit tot de cancer ovarian în 2015, la vârsta de 43 de ani.

Și Sean i-a călcat pe urme lui Pierce. El este un actor de succes, regizor, scenarist  și producător  și poate fi urmărit în filme celebre  precum „Robinson Crusoe” (unde a jucat alături de tatăl lui), „My Father, Die” sau „Acts of Violence”, unde a jucat alături de Bruce Willis. El este căsătorit din 2014 cu Sanja Banic, care este producător de film, și au împreună o fetiță.

Citește și: