Invitată în emisiunea acesteia, o adevărată rampă de la lansare la acea vreme, și printre singurele, dat fiind că Internetul nu avea de spus mare lucru la acea vreme, Andra pășea stângace și vorbea cu accent.

Supusă unui tir de întrebări, Andra, extrem de emoționată, spunea că vrea să devină cântăreață. Întrebată fiind ce meserie va avea pe lângă cea de artistă, pentru că la acea vreme nimeni nu intuia ce succes îi va aduce vocea, Andra a răspuns simplu, copilărește, că ”secretară”, conform Livetext.

Discretă încă de pe atunci cu viața personală, Andra n-a vrut să-i spună lui Teo cum se numește iubitul ei, de rușine că se uită părinții ei la televizor.

Câteva luni mai târziu, Andra venea din nou în emisiunea lui Teo, de data aceasta împreună cu Costi Ioniță, care îi era impresar.

Apoi a venit și piesa „Noapte de vis”, iar ulterior, primul său hit, cel care avea să îi schimbe viața, ”În noapte mă trezesc”.

Acum, Andra este una din cele mai de succes artiste din România și jurat în cea mai importanta emisiune de divertisment, ”Românii au talent”. A fost jurat și la ”Vocea României”, dar a renunțat la acest proiect.

Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță cu care are 2 copiii superbi.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Andra: ”Mă bucur de fiecare zi și de ceea ce am”

Citește și: