Cei doi au petrecut un weekend romantic pe un iaht în Elveția, iar vedeta Pro TV a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie de pe iaht. Însă, se pare că diva a renunțat, la un moment dat, la sutien, vrând, pesemne,  să se bronzeze fără urme. Iubitul ei a fost cel care a dat-o de gol în momentul în care a publicat o fotografie cu sutienul de la costumul de baie al divei, pus la uscat pe iaht. “Duminici topless”, a scris Felix Baumgartner lângă imaginea respectivă.

Imagini spectaculoase cu Mihaela Răduleascu, în costum de baie. Nu ai mai văzut-o niciodată așa: „Ești mai sexi și mai frumoasa ca o puștoaică”...SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Abia s-au căsătorit și deja au probleme în Paradis. Prințul Harry și Meghan Markle, prima ceartă în public. Ce i-a spus mezinul soției lui

Mihaela Rădulescu arată la 49 de ani ca o puștoaică

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg demonstrează la 49 de ani că frumusețea nu este deloc trecătoare. Ea arată spectaculos, are o siluetă fără cusur și nu-și arată deloc vârsta. Ba mai mult, superba vedetă pare mai fericită ca oricând alături de iubitul ei austriac.

Diva  apare îmbrăcată într-un costum de baie ce-i pune în evidență formele bine definite, dar și bustul extrem de generos pe care-l dețin, reușind să pună pe jar întreaga suflare masculină.

Vedeta PRO TV a cucerit si internetul cu imaginile cu ea în costum de baie, fiind foarte apreciată și lăudată pentru felul în care arată. „Fără cuvinte…Zeiță”, „Frumoasă și sexy” Wooow, Mihaela! Ce corp frumos ai! Am ramas fara cuvinte!Felicitari!”, „Ești mai sexi și mai frumoasa ca o puștoaică”, „Ești superbă”, au scris internauții.

Nu mânâncă prăjeli și se ferește de dulciuri

„Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simti bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura forma de disciplina alimentară. Dar când vine o nenorocire culinara, nu pot să mă abțin”, a declarat jurata de la „Românii au talent”.

Mihaela a mărturisit într-un interviu mai vechi pentru site-ul perfecte.ro, că evită pe cât posibil să mânânce prăjeli, iar masa de seară o ia foarte devreme.

“Am înțeles demult că prajelile în ulei nu fac bine, că masa de seara trebuie să fie lejera și devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masa trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multa apă și nișcaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și rontaieli, prețuiesc orice aliment neîncarcat cu îngrășăminte sau pesticide”, a declarat  Mihaela Rădulescu.

 

Citește și: