Dacă până nu de mult, Catherine (47 de ani) atrăgea atenția tuturor cu părul ei frumos și sănătos, dar și cu formele perfecte, fanii s-au speriat când au văzut ultimele poze surprinse cu aceasta. Actrița se afla în Canada, Vancouver, unde filmează la noua peliculă „Cocaine Godmother” despre viața Griseldei Blanco: regina traficului mondial de droguri.

Catherine a fost surprinsă în timp ce stă pe o bancă  într-un parc,  îmbrăcată în negru și aceasta pare că a îmbătrânit subit, ridurile fiind vizbile pe fața ei, are părul roșcat-mov prins într-o coadă și o siluetă foarte firavă,  look-ul ei fiind total schimbat față de cel cu care și-a obișnuit fanii. Actrița s-a enervat când a văzut că este fotografiată de paparazzi și a oprit filmările și s-a ascuns într-o dubiță de pe platoul de filmare.

Catherine Zeta-Jones a devenit de nerecunoscut

*EXCLUSIVE* Catherine Zeta Jones stops the production of ‘Cocaine Godmother’ in VancouverSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Fata Antoniei este superbă. Imaginea cu Maya care a cucerit internetul| FOTO ÎN ARTICOL

Catherine Zeta Jones suferă de tulburare bipolară

Catherine Zeta Jones formeză alături de Michael Douglas unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood, având un mariaj de 17 ani. Cei doi au trecut prin clipe grele, mai ales, în 2010 când   Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, ceea ce i-a afectat și mai tare boala actriței care se suferă de tulburare bipolară. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar, însă în cele din urmă au reușit să-și rezolve probleme și astăzi par mai fericiți ca niciodată.

Ea a recunoscut că i-a fost greu să își țină în frâu propriile probleme nervoase și de anxietate și pur și simplu i-a torturat pe toți cei din jur, acceptând, în cele din urmă,  să fie internată într-o clinică.

„Tulburarea bipolară este ceva cu care mă lupt de mult timp. Când ești zguduit așa cu boala lui Douglas, este normal să îți pierzi exchilibrul puțin – lipsă de somn, griji, stres. Este un factor declansator clasic.” a declarat Catherine Zeta.

Citește și: