Faptul că și-a pierdut familia, după ce Angelina Jolie a decis să divorțeze de el, îl termină pe Brad Pitt. Acesta se consumă extrem de tare pentru faptul că nu poate să fie alături de cei șase copii ai lui și ai Angelinei, iar prietenii acestuia sunt foarte îngrijorați. Brad este tot timpul trist și supărat, abia dacă mai mănâncă, a pierdut mult în greutate, ajungând piele și os, și își petrece mai mult de 15 ore pe zi, într-un studio de artă, unde lucrează la o sculptură sub îndrumarea unui prieten de-al său, artistul britanic Thomas Houseago.

Brad Pitt săt închis într-un studio de artă

Imagini recente surprinse cu el, în Los Angeles, arată că actorul, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut strălucirea de altădată. Dacă până acum atrăgea toate privirile, în prezent acesta este de nerecunoscut, fiind foarte slab, îngândurat și trist.
„Arta îl ajută să se concentreze asupra unui singurt lucru și să uite de probleme. Preferă să facă asta și să fie constructiv decât să iasă să petrească”, a declarat o sursă.

Brad a evitat în ultimele luni să mai apară în public. El nu a participat nici la gala de decernare a premiilor Oscar, deși a fost unnul dintre producătorii peliculei „Moonlight”, ce a fost desemnată cel mai bun film, preferând să vadă ceremonia la televizor.
În tot acest timp, Angelina nu pare să fie deloc afectată. Este văzută tot timpul ieșind în oraș însoțită de copii, cu care a mers și în vacanțe. Recent ea i-a dus și în Cambodgia la premiera noului ei film „First They Killed My Father”.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie.

Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.