Andreea Esca a recondiționat case tradiționale din Mărginimea Sibiului, plaiurile natale ale tatălui ei, și le-a transformat în locuri de cazare pentru turiștii care caută conectarea cu natura și cu lucrurile simple. Este vorba despre 8 case, care arată impecabil și în care s-au păstrat elementele tradiționale, dar au fost introduse și finisaje sau amenajări moderne. După ce s-au distrat la UNTOLD, proteviștii au poposit la moșia Andreei Esca. Vedeta are mereu ușa deschisă pentru colegii ei. Tudor Chirilă și-a făcut ziua de naștere acolo, Pavel Bartoș este unul de-al casei, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase, Roxana Hulpe, Cosmin Savu, Liliana Curea și mulți alții. Iată cât de frumos își descrie Esca moșia, pe site-ul oficial!

Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.

Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți “la talpiță” ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”.

andreea-esca-la-mosieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cât te costă ca să dormi la moșia de la Porumbacu

Moșia Andreei Esca, putem spune locul în care vedeta a investit salariul de la PRO TV, cuprinde un domeniu cu 5 căsuțe din lemn, aflat pe malul râului Porumbacu și alte 3 case în inima satului cu același nume, din județul Sibiu. O căsuță de 40 metri pătrați, cu două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte se închiriază cu 492 lei pe noapte, potrivit datelor furnizate de platforma Booking.com.

La Porumbacu, Esca are următoarele căsuțe: casa Berbec, casa Florea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare, 331 (proprietate situata in mijlocul satului, care dateaza din sec al 19 lea si care a fost restaurata integral in 2019), La Victorel (casă tradițională românescă ce datează din 1909) și La Moșu’ (o șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii).

Am făcut o simulare pe Booking pentru o vacanță de 5 zile la moșia Andreei Esca, în perioada 17-23 octombrie, pentru doi adulți și un copil în vârstă de 10 ani. Am ales casa La Victorel, iar prețul afișat a fost de 8840 lei pentru cele 6 nopți. Casa are însă 3 dormitoare, 3 bai și o sufragerie, așa că se pot caza mai multe persoane, iar prețul per familie se micșorează.

Și Monica Anghel are un conac cochet în județul Argeș

La 5 kilometri de satul Gămăceşti, din județul Argeș, există un conac de vis, unde artista Monica Anghel își încarcă bateriile. Nu este în vizită, ci acasă, căci deține moșia din anul 2015, transformând-o într-o destinație preferată de mulți turiști. Cum arată locul în care solista se refugiază cu toată familia. Imagini de la moșia Monicăi Anghel, de la Berevoești!

În anul 2015, Monica Anghel a achiziţionat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”, scrie jurnaluldearges.ro. A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

conac-monica-anghel-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. 6 nopți de cazare pentru o familie cu un copil costă 1500 de lei, iar micul dejun este inclus. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă.

Citește și: VIDEO Andreea Esca, senzații tari pe lacul din fața casei. Vedeta PRO TV are o vilă superbă, cu ponton, și e vecină cu milionarii României

Citește și: Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra