Ducii de Cambridge și-au luat cei trei copii și au vizitat, duminică,  Chelsea Flower Show Garden, proiect realizat de Kate, iar cei cinci au atras admirația și privirile tuturor, iar imaginile cu ei sunt adorabile.

Imagini rare și adorabile cu Kate Middleton, prințul William și copiii lor. Ce familie frumoasă. Detaliul care i-a surprins pe toțiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei cinci membrii ai familiei regale par că s-au distrat de minune în grădina impresionantă pe care mama lor, Ducesa de Cambridge, a decorat-o pentru concursul de peisagistică „Chelsea Flower Show”, organizat de Societatea Regală de Horticultură din Londra. Copiii au alergat în picioarele goale, s-au dat în leagăne și s-au jucat strângând frunze și nuiele.

De departe cei care au făcut deliciul fanilor au fost chiar prințul George și micuța Charlotte, impresionând cu relația pe care o au cei doi. Pe tot parcursul vizitei ei au fost foarte apropiați, au mers peste tot unul lângă altul și s-au bucurat împreună de tot ce au întâlnit în cale, spre surprinderea tuturor. Fotografiile au fost realizat de Matt Porteous.

Încântați de distracția în natură, Prințul George (5 ani) și Prințesa Charlotte (4 ani) au fost fotografiați în timp ce jucau desculți într-un pârâu. Mezinul familiei, Prințul Louis (1 an), a alergat pe o potecă din lemn, fiind pentru prima dată văzut cum merge singur în picioare.   Mai apoi, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, fratele ei mai mic, au încercat să se dea într-un leagăn realizat din frânghii.

Kate Middleton a decorat grădina cu ajutorul celor trei copii

Grădina concepută de Kate Middleton pentru a-i încuraja pe cei mici să petreacă mai mult timp în aer liber urmează să fie prezentată public săptămâna aceasta.  În grădina,   există o căsuță în copac, o cascadă, o colibă rustică, un loc pentru foc de tabără, precum și buturugi, poteci din piatră și bușteni pe care copiii se pot juca.

 

Proiectul grădinii „Înapoi în natură” a fost conceput de către Ducesa de Cambridge, cu ajutorul peisagiștilor Andree Davies și Adam White. „Cred cu adevărat că natura și timpul petrecut în aer liber pot avea beneficii uriașe asupra sănătății fizice și mentale, în special în cazul copiilor mici. Sper ca această grădină din pădure, pe care am creat-o, să inspire părinții și copiii să iasă din casă, să se bucure de natură și să petreacă timp de calitate împreună”, a precizat Ducesa de Cambridge, pentru BBC.

În ultimele luni, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis au ajutat-o pe mama lor să adune muşchi de pământ, frunze şi nuiele pentru a decora grădina. Crengile de alun adunate de familie au fost folosite pentru ascunzişul creat în grădină.

Citește și: