Suri Cruise, unica fiică biologică a actorului Tom Cruise , este o adolescentă fermecătoare la doar 15 ani. Ea este copia fidelă a mamei ei, actrița Katie Holmesc, iar cele două par mai degrabă surori, nu mamă și fiică.

Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a împlinit în luna aprilie 15 ani, dar imaginile cu ea uimesc de fiecare. Recent, ea a fost surprinsă pe străzile din New York în diferite ipostaze, ba singură, ba alături de o prietenă, ba alături de mama ei.

Cele două au fost fotografiate în timp ce se plimbau prin New York și deși are doar 15 ani, Suri este aproape la fel de înaltă ca mama sa și a adoptat un stil vestimentar similar cu cel al mamei sale, preferând ținute confortabile și lejere.

Grown up Suri Cruise cant help but smile while enjoying her neighborhood walk with a friend in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Adolescenta a moștenit tot de la mama ei, frumusețea, silueta și înălțimea, iar ele pot fi confundate ușor ca fiind surori, ci nu mamă și fiică. Însă, de fiecare dată ceea ce atrage atenția tuturor, este faptul că Suri apare mereu tristă și foarte rar este văzută zâmbind. Presa de peste Ocean au poreclit-o cel mai trist copil de la Hollywood, după ce aceasta a suferit cumplit pentru că tatăl ei refuză să o vadă.

Suri s-a născut pe 18 aprilie 2006, în Santa Monica, SUA, și încă din primele luni de viață a fost în lumina reflectoarelor. Imaginile cu ea în brațele tatălui ei făceau furori în tabloidele din SUA, Tom Cruise fiind topit după fiica lui. Însă, după divorțul actorului de Katie Holmes, Suri a avut inima frântă, pentru că tatăl ei a refuzat să mai vină să o vadă. Potrivit revistei People, Holmes a primit custodia primară a fetiței, care avea atunci doar 6 ani, iar Tom a primit drept de vizite, dar din 2013, de opt ani, celebrul actor nu a mai fost văzut deloc cu fiica lui. Mulți au scris că lui Tom i s-a interzis să o mai vadă pe Suri, după ce ea și Katie au părăsit biserica scientologică, din care face parte actorul. Liderii sectei scientologice, cărei actorul îi este foarte fidel, i-ar fi interzis să o mai vadă pe Suri, pentru că nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa, din moment ce aceasta nu a fost crescută potrivit valorilor promovate de sectă.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012.

Foto: Profimedia