Frumoasa artistă îl va face tătic pentru a treia oară pe Ștefan Bănică, iar celebrul cântăreț pare îndrăgostit lulea de soția lui. Lavinia a postat recent imagini cu ea și Ștefan Bănică și îndrăgitul actor pare extrem de drăgăstos cu soția lui, ipostază în care este surprins destul de rar.

Imagini rare cu Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva! Nu i-ai mai văzut așa. Celebrul artist e topit după soția luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Frumoasa cântăreață este însărcinată cu primul copil, iar sarcina se pare că este destul de avansată, artista spunând că urmează să nască  undeva prin luna mai. Lavinia a ținut totul secret, iar cel care a făcut anunțul că vor deveni părinți a fost Ștefan Bănică. Artistul a făcut dezvăluit fericita veste pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert.

Artistaa mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit și radiază de fericire

Vor deveni părinți anul acesta

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape șase ani și se iubesc ca doi adolescenți. Ei au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar în 2017 s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

 

Ea a mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit și radiază de fericire. Lavinia a fost prezentă de Crăciun, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta fiind prima ei apariție de când  s-a aflat că este însărcinată. Deși a purtat o rochie neagră largă, asortată cu o geacă de piele roșie, se poate vedea că sarcina este destul de avansată și deja i se vede burtica de gravidă.

Citește și: