Maria Pițurcă sau doamna Mia, așa cum îi spune toată lumea, a împlinit recent 62 de ani, iar fiul ei a publicat în mediul online o poză care a strâns multe aprecieri, notează Libertatea.ro. Blondă, coafată, machiată, îmbrăcată într-un trenci negru, Maria Pițurcă arată senzațional. Însă dincolo de look, ceea ce a impresionat mereu la această femeie este puterea de a ierta. În prezent, ea are grijă de Edan, fiul pe care soțul ei, Victor Pițurcă, îl are din relația cu Vica Blochina.

Citește și: Vica Blochina dă cărțile pe față! Recunoaşte că ”i-a pus coarne” lui Piţurcă: ”L-am înşelat foarte mult. Da, în toţi anii ăştia!”

Citește și: Vica Blochina, adevărul trist despre relația cu Victor Pițurcă: “Când am fost însărcinată, nu am avut bani de mâncare“

Soția lui Victor Pițurcă are grijă de fiul Vicăi Blochina

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație secretă în perioada 1995-2011, din care a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007. Acum, adolescentul de 15 ani are o relație excelentă cu tatăl lui, ba chiar locuiește în casa acestuia, alături de doamna Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, povestea Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

Vica Blochina a vorbit mereu, fără menajamente, despre relația ei interzisă cu Victor Pițurcă (66 de ani), antrenorul fiind căsătorit și cu doi copii acasă. În 2013, Piți a făcut testul de pernitate și s-a dovedit oficial că are și un băiat cu Vica, femeia care i-a fost amantă timp de 16 ani. Acum lucrurile sunt liniștite și clare între ei. Edan s-a mutat la tatăl lui, se bucură de prezența acestuia, iar Pițurcă și-a asumat rolul de tată și financiar, și sufletește.

maria-piturcaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Victor Pițurcă: „Am greşit şi îmi pare enorm de rău”

În 2012, când scandalul cu Vica Blochina era în toi, Victor Pițurcă și-a cerut iertare familiei, într-o intervenție pentru Kanal D. Cererea de stabilire a paternităţii lui Edan fusese înregistrată la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti în data de 27 decembrie 2011.

„Am greşit şi îmi pare enorm de rău! Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă”, a fost declarația oficială a lui Victor Pițurcă, în 2012, pentru Kanal D, pe marginea subiectului care a izbucnit în presă, legat de relația lui cu Vica Blochina.

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: Ce băiat mare și frumos s-a făcut fiul Vicăi Blochina! La 15 ani, Edan e bucățică ruptă din tatăl lui, Victor Pițurcă