Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu sora ei, care a stârnit o grămadă de comentarii. Apreciative, bineînțeles! Iată cum s-au fotografiat cele două!

surorile-banicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fanii au ținută să remarce nu doar ce bine arată Andreea, inclusiv în costumul de baie, pentru că artista le-a făcut fanilor cadou și o astfel de ipostază, ci cât de frumoasă este și sora ei. Asta, chiar dacă nu mulți știau că Andreea are o soră.

”Ce mult iti seamana sora😘😘😘”, ”Chiar nu am știut că ai o soră 💕”, ”Semănați bine 👩‍❤️‍💋”, ”Cat de mult semeni cu sora ta!😍”, ”Pareti gemene” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii vedetei. Peste 11.000 de prieteni virtuali au apreciat postarea artistei.

Cele două au decis să petreacă timp prețios împreună, astfel că au mers la un restaurant, de unde au și postat o fotografie împreună. Fanii au fost surprinși atunci când a observat asemănarea izbitoare dintre ele. Au fost și la plajă, au mâncat porumb fiert, au făcut o scurtă repriză de shopping și s-au simțit cum nu se poate mai bine.

Sora Andreei Bănică nu vrea să fie celebră

Andreea Bănică și sora ei au o relație apropiată, chiar dacă au stiluri de viață diferite. Sora Andreei, o familistă și ea, nu vrea să fie în lumina reflectoarelor și duce o viață normală.

Ramona Bănică Slave este mai mare cu șapte ani decât Andreea Bănică, care 45 de ani în prezent.

„Nu știu ce m-aș fi făcut fără ea și fără soțul meu. Ei au fost familia mea după ce ai mei s-au dus. Pe sora mea o iubesc enorm și o respect pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut”, declara Andreea pentru CANCAN.ro, în urmă cu ceva timp.

Cele două s-au apropiat enorm de mult atunci când părinții lor s-au stins din viață. Ambele adolescente, Andreea și sora ei s-au trezit dintr-o dată singure pe lume și s-au crescut una pe cealaltă așa cum au știut ele mai bine.

Unde locuiește sora Andreei Bănică

Ramona, asemeni Andreei Bănică, este căsătorită și are un copil: o fetiță.

Aceasta locuiește împreună cu familia sa în Eforie Nord, acolo unde ea și Andreea Bănică s-au născut.

Vezi și Pe Andreea Bănică o știe toată lumea. Dar știai că are o soră? Cele două seamănă perfect

Citește și:

De ce a divorțat până la urmă Dana Savuică? Abia acum a spus adevărul! „Am zis: gata, punem capăt”

Soția lui Denis Ștefan își sărbătorește ziua de naștere! Și-a revenit spectaculos și arată ireal după două nașteri! Dar nimeni nu știe cât s-a chinuit să devină mamă