Sean Penn s-a iubit de-a lungul anilor cu cele mai sexy femei de la Hollywood, ba chiar i-a frânt inima frumoasei Charlize Theron, care era îndrăgostită iremediabil de el. Deși are 60 de ani, acesta se bucură în continuare de mare succes la femei. Așa se explică faptul că s-a căsătorit pentru a treia oară. El și-a luat soție cu 32 de ani mai tânără.

Sean Penn este îndrăgostit lulea de actrița australiană Leila George D’Onofrio(29 de ani). Cei doi formează un cuplu din 2016, la doar câteva luni după ce actorul a părăsit-o pe Charlize Theron. În ciuda difereneței de vârstă uriașă dintre cei doi, de 31 de ani, Leila l-a convins pe Sean să meargă pentru a treia oară în fața altarului, deși era convins că nu se va mai căsători după cele două mariaje eșuate. Cei doi au devenit soț și soție, în mare secret, anul trecut, și par foarte îndrăgostiți.

Sean și Leila au fost surprinși de paparazzi ținându-se de mână pe străzile din Malibu. Ei au ieșit să ia prânzul la un restaurant, iar apoi s-au oprit la cumpărături. Actorul e total schimbat lângă frumoasa actriță, care l-a convins chiar să renunțe și la mustață.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* NOT AVAILABLE FOR ONLINE USAGE UNTIL 19:10PM UK TIME ON 08/08/2019 – MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE – 58-year-old actor Sean Penn is all loved up with 26-year-old girlfriend Leila George while on holiday in Positano.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tatăl Leilei este de asemenea actor, se numeşte Vincent D’Onofrio (60 de ani), cunoscut pentru rolul din filmul ”Lege şi ordine: Intenţii criminale”. Mama fetei este actriţa Greta Scacchi (60 de ani), care în 1996 a câştigat un premiu Emmy pentru interpretarea din serialul ”Rasputin”. Amândoi părinţii Leilei au vârste apropiate cu cea a iubitului ei, Sean Penn. Ea a jucat în filme cum ar fi ”Împărăţia fiarelor” şi ”The Long Home”.

De-a lungul anilor, Sean Penn s-a iubit cu unele dintre cele mai ravnite femei din lume. El a fost căsătorit cu Madonna, între 1985 şi 1989, şi cu actriţa Robin Wright, între 1996 – 2010. Din a doua căsnicie, are doi copii, o fată, care are aceeași vârstă cu Leila, ba chiar e mai mare cu câteva luni, Dylan Frances având 30 ani, iar fratele ei Hopper Jack are 27 ani.

De asemenea, celebrul actor s-a iubit și cu Charlize Theron, Scarlet Johansson Petra Nemcova sau Elle Macpherson.

Foto: Profimedia

Citește și:

Gestul făcut de Monica Gabor după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Cine îi este alături în aceste momente?

Laurențiu Reghecampf ar fi plecat de acasă de 6 luni, doar cu hainele de pe el