”În această Zi a Îndrăgostiţilor am dori să sărbătorim dragostea în cel mai grozav mod. Ca şi în cazul lui Coco, el este biologic al nostru, dar s-a născut prin intermediul aceleiaşi mame surogat incredibilă.

Suntem atât de binecuvântaţi să îl ţinem în braţe pe fiul nostru sănătos, în siguranţă şi suntem oficial o familie completă”, se arata într-un mesaj postat pe Instagram în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

Atât Robbie, cât și soția sa, Ayda, se bucură la maximum de această perioadă. Deși n-ai spune, năbădăiosul Robbie, în vârstă de 46 de ani, e un tată dedicat. Și un tată cu experiență, fiind cel de-al patrulea copil al său. Depărtate sunt vremurile în care lua droguri și se îmbăta până nu mai știa de el. Artistul recunoaște că fără ajutorul Aydei nu ar fi fost omul din prezent.

Într-o înregistrare postată de Ayda pe Instagram, Robbie poate fi văzut cu Beau în brațe, ținându-l delicat, dar protector. La un moment dat, îi face soției sale cu ochiul, jucăuș.

 

View this post on Instagram

 

@robbiewilliams A Beau-tiful Moment #fatherandson #babybeau ?AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

”Inima mi se topește… Cel mai bun tată din lume. Ador felul în care ai făcut cu ochiul. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, e doar unul dintre numeroasele comentarii lăsate de fani.

Robbie și Ayda, de 40 de ani, care nu au făcut un secret din faptul că nu puteau să conceapă copii, sunt părinți pentru Theodora Rose Williams, de 7 ani, Charlton Valentine Williams, de 5 ani, Coco, care nu a împlinit doi ani, și Beau.

Vezi și Surpriză: Robbie Williams a devenit tată pentru a patra oară! Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: