Parcă mai ieri era un ghemătoc, iar acum Alexandru e schimbat toal. Micuțul de doar doi anișori s-a înălțat foarte tare și e adorabil.

Lavinia a publicat noi imagini cu el, în timp ce micuțul Alexandru desface entuziasmat un cadou. Fotografiile cu el sunt destul de rare, iar fanii sunt uimiți de cât de repede se schimbă băiețelul de la o zi la alta, dar și de faptul că micuțul este blonduț și tot se întrebau cu cine seamănă. Dar poate ca și în cazul celorlalți frați ai lui, Violeta și Radu, a moștenit ochii albaștri și tenul deschis al bunicii lui, cât și părul deschis.

laviSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„ Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, „Arată-l că este frumos”, „Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, Asa blondut??? ❤️”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților de câte ori văd imagini cu el.

Vedeta a recunoscut într-o emisiune TV că Alexandru este foarte energic și se pare că a moștenit și el talentul tatălui său, fiind atras de muzică.„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, a spus Lavinia Pârva în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Alexandru mai are o pasiune, complet neobișnuită pentru vârsta lui: “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…)”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducându-l pe lume pe Alexandru.

Citește și:

Legătură neștiută a starului Dr Alban cu România comunistă: ”Trimiteam colete cu țigări și cafea.”

Divorț neașteptat în showbiz! La doar trei ani de la nuntă își spun „Adio”. Decizia lor a uimit pe toată lumea