Keanu Reeves este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, dar cele mai recente imagini cu el i-au uimit pe fani.

Celebrul actor se află în Berlin, Germania, pentru filmările de la Matrix 4, dar și pentru că va începe și filmările pentru continuarea francizei „John Wick”, iar acesta a fost surprins în timp ce pleca de la hotelul Stu. Acesta pare extrem de obosit și are n look neglijent. Nebărbierit, cu o căciulă pe cap și o geacă de piele, acesta a ieșit din hotel ținând în mână un shake și o casoletă cu mâncare în timp ce se îndreaptă spre mașină, însă un detaliu i-a amuzat teribil pe fani. Acesta își ține în buzunarul de la piept o lingură, pregătită cel mai probabil pentru micul dejun pe care și l-a pregătit în hotel și l-a luat cu el.

Nu este prima dată că Keanu șochează cu look-ul lui neglijent, de-a lungul timpului el a reușit să-și uimească fanii cu aparițiile lui, iar de multe ori a fost surprins arătând ca un om al străzii.

Keanu Reeves are în prezent o relație cu Alexandra Grant, alături de care a fost văzut chiar și în Berlin. Cei doi sunt prieteni de foarte mult timp și prima colaborare profesională a lor a fost în 2011 când Alexandra s-a ocupat de ilustrarea cărții pe care Keanu a lansat-o în acel an, Ode to Happiness, și au mai colaborat și pentru cea de-a doua cartea a actorului, Shadows, lansată în 2015.

EXCLUSIVE: A Tired Looking Keanu Reeves Seen Leaving Stu Hotel In Berlin, Germany.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În plus, în 2017 ei au înființat-o o editură care se numește X Artists Books, iar activitatea acesteia se concentrează pe „colaborări neobișnuite și cărți care nu au cu adevărat un loc pe piață pentru că sunt între genuri”, așa cum au explicat cei doi într-un interviu publicat în 2018 în Los Angeles Magazine.

De altfel, Reeves este cunoscut și drept cel mai trist actor de la Hollywood, după ce viața lui a fost marcată de mai multe tragedii și a pierdut mulți oameni dragi, fapt pentru care starul în vârstă de 56 de ani a ales să ducă o viață cât mai simplă. Stă într-un apartament și merge cu metroul. În ciuda faptului că are o avere fabuloasă, acesta trăiește ca un om de rând și nu aruncă cu bani pe haine de lux, spunând că banii nu i-au adus fericirea.

La vârsta de doar trei ani, tatăl lui a divorțat de mama lor, Patricia, și i-a părăsit, fără să se mai intereseze de el sau de sora sa mai mare Kim. Pentru că se mutau frecvent, din oraș în oraș, Keanu a urmat cursurile a patru licee. El se lupta însă cu dislexia, iar școala era pentru el o mare provocare, nu și-a luat diplomă că a terminat liceul, însă în prezent și-a rezolvat problema și a devenit un cititor avid. Potrivit site-ului moviepilot.com, în 1993, prietenul lui cel mai bun, actorul River Phoenix , a decedat în urma unei supradoze de droguri, la vârsta de 23 de ani, tragedie care l-a afectat foarte tare, el recunoscând că se gândește tot timpul la River. „River a fost o persoană remarcabilă și un actor remarcabil. Ne-am înțeles foarte bine și îmi lipsește. Mă gândesc des la el”, a declarat actorul, în urmă cu câțiva ani, la un eveniment.

Și-a pierdut cel mai bun preiten, fetița și iubita

Și-a revenit greu după pierderea lui River, însă viața părea că îi surâde iar în 1998, când Keanu a cunoscut-o pe Jennifer Syme, cei doi îndrăgostindu-se nebunește unul de celălalt. Un an mai târziu a primit cea mai frumoasă veste din viața lui, care în scurt timp s-a transformat într-o adevărată dramă. Jennifer rămăsese însărcinată cu o fetiță, însă micuța a murit la naștere. Durerea provocată de pierderea copilei lui l-a despărțit de iubita lui Jennifer Syme, cei doi fiind de acord să rămână buni prieteni. Doar un an mai tarziu, viața l-a lovit din nou pe actor. El a fost nevoit să-și îngroape fosta iubită, cu care până nu de mult voia să-și întemeieze o familie. Jennifer a murit în urma unui accident de automobil: în mașină poliția a găsit antidepresive și se pare că că folosea și droguri. Mulți cred că celebrul actor a fost blestemat mai mult ca sigur într-o altă viață de este urmărit de moarte de fiecare dată. „Durerea ia diferite forme, însă niciodată nu dispare”, a spus Reeves pentru „People”, în 2006, precizând că, din păcate, aceasta a fost lecția pe care el a fost forțat să o învețe.

Keanu nu s-a lăsat doborât și nu a stat nici să caute vinovați pentru ce i s-a întâmplat, ci a devenit o persoană mai bună decât era înainte. El și-a folosit tot timpul liber să facă din această lume un loc mai bun, făcând donații caritabile considerabile.