Smiley şi Gina Pistol au petrecut Crăciunul la munte alături de mai mulți prieteni din gașca de la casa de producție a lui Smiley, Hahaha, după cum se vede în imagini. După ce timp de mai bine de 2 ani s-au ferit de ochii curioșilor, iată că acum își trăiesc dragostea în fața tuturor.

Cel care a spart gheața și a publicat prima poză pe Instagram cu iubita lui a fost Smiley. Solistul a postat o imagine în care apare și Gina Pistol în zăpadă, fără a specifica însă cu tag. Într-una dintre poze se poate vedea cum artistul o aruncă pe blondină în nămeți.

Primele imagini cu Gina Pistol și Smiley împreună. Sunt adorabiliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Ne-am strâns gașcă mare și am transformat o cabană în casa noastră pentru 3 zile. Am simțit că avem un Crăciun prelungit… ce credeți? CU ZĂPADĂ! Ne-am jucat mima, Vârcolacii și am râs non-stop! Ne simțim bine în familie! Mai facem!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram Hahaha Production.

În septembrie, Smiley și-a recunoscut relația care dura de câțiva ani cu Gina Pistol.  „Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat artistul  în revista Unica.

Citește și: