Ce gest superb a făcut Andreea Marin pentru Radu Ștefan

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea, pe Instagram, promovând astfel noua afacere a lui Răducu.

radu-stefan-banicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Poză rară cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică

La influența și la notorietatea pe care le are Andreea, cu siguranță acesta este cel mai bun start în afaceri pe care putea să îl aibă fiul lui Ștefan Bănică. Acesta s-a transformat într-un tânăr chipeș și seamănă mult cu frumoasa lui soră, Violeta. „Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visurile mele s-a împlinit anul acesta”, a spus și Radu, pe Instagram, legat de cafeneaua pe care și-a deschis-o.

Radu este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu, de care s-a despărțit în 2005, când băiatul avea doar 4 ani. A fost singura femeie cu care s-a iubitul solistul și care nu a făcut parte din lumea mondenă. Radu are acum 20 de ani, iar sora lui vitregă, Violeta, a împlinit 14 în decembrie 2021.

Citește și: Andreea Marin a spus cu subiect și predicat ce relație are acum cu foștii soți. Ştefan Bănică Jr. e singurul cu care…

Citește și: Interviu EXCLUSIV Radu Ștefan Bănică: ”Sunt la început de drum, încerc să mă descopăr”