Dacă fotografii cu Angelina și cei trei copii adoptați de ea și de Brad Pitt, Maddox, de 16 ani, Pax, de 14, și Zahara, de 13, au mai apărut, sunt cu adevărat rare instantaneele cu cei trei copii biologici ai cuplului pe care l-a format cu actorul: Shiloh, de 11 ani, și gemenii Knox și Vivienne, ambii în vârstă de 9 ani.

Iar din ele se poate vedea că cei trei seamănă în egală măsură celor doi actori. Chiar dacă sunt blonzi, au trăsăturile feminine ale Angelinei.

Angelina Jolie copii ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Într-un interviu recent, actrița și mai nou regizorul Angelina Jolie declara că nu are nimic împotriva ca odraslele sale să intre în showbiz într-o zi. ”Dacă voi continua să fiu în această industrie, mi-ar plăcea să lucrez cu copiii mei, dacă vor alege asta”, a declarat ea.

Legat de divorțul de Brad Pitt, unul despre care Jolie recunoaște că e ”dificil”, actrița admite că încearcă să aibă tot timpul zâmbetul pe buze și să plângă doar la duș. Ultimul lucru care trebuie să se întâmple e ca ei să o vadă plângând, mai afirmă ea. ”Trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă nici tu nu ești sigur că așa va fi”, mai spune ea.

Angelina Jolie s-a aflat în vizită în Franța, zilele trecute, unde s-a întâlnit inclusiv cu prima doamnă, Brigitte Macron. Înainte de Paris, unde a vizitat împreună cu copiii mai multe muzee și pur si simplu s-au bucurat de oraș, actrița, care e și ambasador al UNICEF, a vizitat Siria, unde a stat de vorbă cu mai mulți refugiați.

Vezi și Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Gerard Butler răspunde

Citește și: