”Mi-e dor de mine tânără”, a recunoscut artista. Dacă ar fi însă să fim foarte sinceri, între tânăra din fotografii și femeia matură de acum nici nu e mare diferență.

Același zâmbet deschis, aceiași ochi sclipitori, aceiași atitudine care multor femei lipsește.

poza-cu-atitudineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Mi-e dor de mine tânără. Drăguță, simpatică, rockistă, ușor arogantă, sensibilă, naivă, generoasă, iubitoare, uneori ignorantă și mereu romantică. Azi mai înțeleaptă, mai precaută, pretențioasă, ușor mai frumoasă și tot mai Romantică”, a notat Ileana Șipoteanu în dreptul imaginilor de colecție care au adunat numeroase aprecieri din partea fanilor.

Întrebată de un internaut ce vârstă avea în fotografiile de arhivă pe care le-a dat publicității în mediul online, artista a răspuns: ”Între 19 și 28”.

Ileana Șipoteanu e văduvă de cinci ani

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică ușoară de la noi, de-a lungul anilor lansând numeroase șlagăre. În plan personal Ileana Șipoteanu a format o famlie alături de Dumitru Lupu. Compozitorul de muzică ușoară a încetat din viață în data de 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției sale, cântăreața Ileana Șipoteanu.

Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu solista de muzică ușoară Viorela Filip. Din mariajul cu Ileana Șipoteanu a rezultat o fiică, Dumitrana.

Ileana Șipoteanu este foarte activă în mediul online. Zilele acestea, artista a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii de arhivă, în care apare așa cum arăta în urmă cu ani.

Vezi și Ce spune Ileana Șipoteanu despre o relație la 4 ani de la moartea soțului. Artista este în continuare superbă la 54 de ani!

Citește și:

Cătălin Botezatu părăsește definitiv România. Ce loc a ales pentru pensie și din ce va trăi

VIDEO Imagini de senzație de la ziua Ancăi Țurcașiu. A împlinit 52 de ani și arată tot ca în «Miss Litoral»