Halep și bărbatul misterios din viața ei, despre care nu se știu prea multe detalii, au fost surprinși într-o vacanță romantică în Italia, în Portofino. Cei doi s-au plimbat ținându-se de mână, iar constănțeanca, Numărul 1 WTA,  pare mai fericită ca niciodată. Este toată numai un zâmbet în compania iubitului ei. Acesta se numește Radu Barbu, este tot jucător de tenis și are 34 de ani, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Ce mănâncă prima doamnă a Franței pentru a se menține în formă. Secretele siluetei ei au fost dezvăluite de bucătarul palatului Elysee

Vacanță în Portofino, Italia

Fotografii: Hepta/LibertateaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Portofino este un mic oraș (520 de locuitori) și o faimoasă stațiune în nord-vestul Italiei, pe țărmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici. Portofino devine o destinație preferată pentru mediile aristocratice și intelectuale din Germania și Marea Britanie încă de la finele secolului XIX. La nord de oraș, pe vîrful unei coline ce domină golful Portofino, se află mănăstirea medievală San Girolamo (sec.XIII) cu una din cele mai romantice grădini din Europa. Peisajul de excepție, vegetația luxuriantă și arhitectura rafinată fac din Portofino una din cele mai elegante și fascinante locuri din bazinul Mediteranei. O reprezentare miniaturala fidelă a stațiunii Portofino a fost construită la Tokyo DisneySea în Japonia.

Fotografii exclusive: Hepta

Citește și: