Lux, eleganță, rafinament, o masă aranjată așa cum scrie în codul bunelor maniere, sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, lalele albe la baie, candelabre masive, un brad înalt, natural, împodobit elegant și un tort alb, apetisant, pe care scrie „Rodia de dimineață”.

În mare, așa a arătat Crăciunul Danei Budeanu, atât cât a lăsat ea să se vadă pe Instagram, acolo unde are aproape 500.000 de urmăritori. În fiecare an, creatoarea de modă pune mare preț pe sărbătoarea Crăciunului, spunând de nenumărate ori că este perioada ei preferată din an. Nici anul acesta nu a făcut rabat la standardele ei. Iată, în galeria de mai jos, câteva imagini din casa Danei Budeanu, are pot fi sursă de inspirație pentru cei care își doresc un aranjament de cinci stele, de Sărbători.

Imagini din casa Danei Budeanu, de Crăciun

casa-dana-budeanu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dana Budeanu, discurs viral depre Crăciun și Revelion

De cum a venit luna decembrie, pe TikTok s-a viralizat un discurs ironic și totodată haios, prin care Dana Budeanu deplânge soarta bărbaților înainte de Sărbători. „Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați.

De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă.

Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul. Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun. Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?”

@magurean10 #cosmarul barbatilor#danabudeanu #chestii_faine #magurean #fypromania ♬ sunet original - Magurean

Citește și: Dana Budeanu, apariție inedită la un târg de produse tradiționale. A făcut piața în rochie elegantă și pantofi cu toc

Citește și: Fetele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Gemenele Maria și Dana sunt adorabile. „Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am țipat vorbe”

Citește și: Imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Citește și: Dana Budeanu sare la gâtul Dianei Munteanu, pentru o greșeală pe care toate româncele o fac. Ce spune despre Elena Băsescu