E soția designerului Alexandru Ciucu, care se îngrijește de vestimentația Casei Regale a României, și mamă pentru Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

intre Alina Sorescu si sotul ei e o diferenta de 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu e simplu să ai copii atât de mici și veniți pe lume la o distanță mică de timp, recunoștea chiar Alina într-un interviu recent. De aceea, deocamdată nu se pune problema măririi familiei, mai cu seamă că soții Ciucu nu au nici bonă. Ajutorul lor de nădejde stă în bunici.

În plus, Alina Sorescu admite că e foarte organizată și că s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă. Ea și soțul ei sunt foarte diferiți, fapt admis de către amândoi. „Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, declara ea la un moment dat.

10 ani de căsnicie

Căsătoriți din 2010, aceștia vor sărbători în septembrie 10 ani de mariaj. S-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.

Și iată-i acum părinții a două fetițe superbe, de care nu încetează să se minuneze. Alina Sorescu încă nu a fost părăsită de spiritul Sărbătorilor, așa că postează și la început de ianuarie fotografii cu mogâldețele sale lângă brad și îmbrăcate în roșu.

Un lucru e comun în toate imaginile postate de cântăreața: veselia. Toată lumea zâmbește cu gura până la urechi și fericirea pare să fie cuvântul de ordine.

Vezi și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prădați în propria casă! În zona în care locuiesc e un val de spargeri. Ce au luat hoții

Citește și: