Mioara Roman a fost toată viața o femeie elegantă și îngrijită așa că, de ziua ei, ritualul care ține de înfrumusețare nu putea lipsi. Oana Roman și personalul azilului unde este internată Mioara Roman au avut grijă de acest lucru. Sărbătorita a avut parte de răsfăț la coafor, la manichiură, iar Oana i-a făcut și un make-up discret mamei sale, dar care se distinge în fotografii.

Imagini video de la ziua Mioarei Roman

„La mulți ani, mama! Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îi facem o surpriză. Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor, și la manichiură, aici unde stă ea”, a scris Oana pe Instagram, în dreptul unor imagini cu mama ei. Tot în online, Oana a publicat și un filmuleț în care îi aduce mamei sale un tort, în timp ce toată lumea prezentă în salon cântă „La mulți ani!”, în picioare. Sunt oameni bătrâni la masă, asistente, dar cu toții s-au bucurat de moment și, evident, de prăjitura festivă.

„La mulți ani, mama! Să-ți dea Dumnezeu putere și sănătate, liniște și zile frumoase. Te iubesc! Îți datorez atâtea și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat”, a scris Oanei Roman, pe Instagram.

mioara-roman11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mioara Roman suferă de degenerare cognitivă

Oanei Roman i se rupe sufletul să-și vadă mama neputincioasă, slăbită de bătrânețe și de boli. Fiica lui petre Roman încearcă însă să-i facă zilele frumoase celei care i-a dat viață, așa că a internat-o într-un centru de recuperare de lux. Mioara Roman este internată într-un centru de seniori din Snagov, azil privat unde are parte de servicii de cinci stele. Într-un interviu recent, Oana a explicat ce boală are mama ei și câtă nevoie are de îngrijire specializată.

„Mama suferă de degenerare cognitivă (alterarea functiilor cognitive), dar e în­grijită cel mai bine posibil. A fost cumplit de greu cât timp am încercat să o îngrijesc acasă, pen­tru că aceste degenerări au loc foarte rapid, se am­pli­fică cu mare viteză. La fel de grea a fost alege­rea să o in­ternez într-un loc specializat pe astfel de afec­ţiuni.

E groaznic să decizi acest lucru de unul sin­gur, însă nu am avut altă soluţie. Ziua în care am hotărât că nu o mai pot îngriji acasă a fost una din­tre cele mai grele din viaţa mea, dar, slavă Domnu­lui, alegerea a fost una bună. Mama e îngrijită ire­pro­şabil, o vizitez aproape zilnic şi văd cu ochii mei cât e de senină, de stabilă, în pace cu ea”, mărturisește Oana pentru Formula-As. Într-adevăr, imaginile cu Mioara Roman, elegantă și cochetă, în curtea azilului, vorbesc de la sine.

Citește și: Oana Roman, tot ce nu s-a spus despre trecutul și prezentul mamei ei, Mioara Roman: „Mama suferă de degenerare cognitivă”

Citește și: Mioara Roman, plimbată de nepoțică în scaun cu rotile. Imaginile emoționante publicate de Oana Roman