Supranumit „milionarul care a mobilat România”, datorită afacerilor sale cu mobilă, Dan Șucu a schimbat prefixul, a împlinit 60 de ani, iar în ultima vreme a devenit extrem de vizibil în spațiul public. Asta datorită emisiunii „Imperiul leilor”, de la PRO TV, dar și pentru că a devenit acționar al clubului de fotbal Rapid.

De imaginea din online a lui milionarului are grijă soția lui, Diana Șucu, așa că fosta vedetă TVR nu ratează nici un moment important și este foarte generoasă cu declarațiile de iubire pe Instagram. Așa a procedat și acum, de ziua soțului ei, când a publicat imagini cu ei doi, imagini cu copiii lor, dar și o poză cu mama sărbătoritului, adică soacra ei, căreia i-a mulțumit.

„Mulțumim, Mama Mioara, pentru minunea din viețile noastre! Să ne trăiască mulți ani! Să fie toată viața iubit de Dumnezeu! La mulți ani, iubitule! Bărbatul meu iubit! Te iubesc!”, au fost mesajele Dianei Șucu, pentru soțul ei. FOTOGRAFII: INSTAGRAM / FACEBOOK

Soții Șucu, alături de mame și copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dar și angajații firmei de mobilă a lui Dan Șucu s-au mobilizat și, alături de Diana Șucu și de băieți, au pus la cale o petrecere-surpriză, care l-a dat gata pe milionar. Se vede asta din reacțiile lui. Totul decorat în culorile Rapidului, alb-vișiniu, baloane, tort, urări și nelipsitul „La mulți ani!”. Dan Șucu este proprietarul unui cunoscut lanț de magazine de mobilă, brand pe care l-a înființat în anul 1993.

Dan Șucu are patru copii din două căsnicii

Dan și Diana Șucu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an, amândoi fiind la a doua căsătorie. Omul de afaceri Dan Viorel Șucu a trecut printr-un divorț care l-a costat 37,5 milioane de euro, după despărțirea oficială de Camelia Șucu, cu care are două fete, Cristina și Ioana. El avea 21 de ani când s-a căsătorit prima oară și a divorțat în 2007.

La rândul ei, Diana Lăscărescu s-a căsătorit prima dată de tânără, la doar 19 ani, iar mariajul ei cu omul de afaceri Cezar Lascărescu (decedat în 1999) a durat opt ani. „Părinţii mei au fost foarte supăraţi când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual”, declara ea în emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars. Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei (16 ani) şi pe Petru Andrei Cristian (14 ani). În 2011, afaceristul avea o avere estimată de revista Forbes la 150 de milioane de euro.

Citește și: Ce este purpura idiopatică, boala gravă de care a suferit fiul lui Dan Șucu: „Este o boală care omoară părintele”

Citește și: Dan Șucu, leu la PRO TV, mielușel acasă. „Regele mobilei”, în cele mai tandre ipostaze de familie. Are doi băieți adolescenți și două fete superbe