Îndrăgita solistă din Sighetul Marmației și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul ei, Lupu Rednic, și prietenii lor de suflet. S-au întâlnit la un restaurant italienesc din nordul Capitalei și s-au delectat cu bucate, dar și cu vinuri alese. „A fost o seară superbă! Am petrecut câteva ore minunate, cu povești frumoase și oameni frumoși, într-o ambianță foarte plăcută! Vă mulțumesc tuturor pentru că sunteți alături de mine, vă mulțumesc pentru dragul pe care mi-l oferiți! Vă iubesc, dragii mei!”, a scris sărbătorita Cornelia Rednic, pe Facebook.

cornelia-rednic-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cornelia Rednic a purtat o rochie albă, cambrată, care i-a venit fabulos. Părul tuns scurt, vopsit blond, machiajul de seară și zâmbetul au fost detaliile care au atras atenția tuturor. Solista a fost protagonista unei schimbri radicale, despre care a povestit, pe larg, într-o emisiune TV. A slăbit 33 kg în trei luni.

Cornelia Rednic a slăbit 33 kg în 3 luni

„Acum vreo 20 și ceva de ani am ţinut un regim, o cură din asta, o înfometare, practic. Pentru că atât am știut eu atunci. Mâncam foarte puțin toată ziua. Practic, două cutiuțe de iaurt cu un măr sau cărniță de pui la grătar, extrem de puțin. După ora 17 nu mai mâncam nimic. A fost o foarte mare greșeală ce am făcut eu. Nu se face așa ceva. Trebuie să consulți un nutriționist, un specialist care să spună să nu ți se întâmple ceva, doamne ferește! Eram foarte tânără atunci, n-am simțit niște efecte adverse foarte puternice. Doar că mi-a căzut părut foarte tare şi câteva săptămâni era mai slăbită”, a explicat Cornelia Rednic la Antena 3.

„Am slăbit 33 de kilograme în 3 luni, a fost o schimbare radicală. Am slăbit mai mult decât mi-ar fi stat mie bine, eu fiind de micuță aşa, mai plinuță, n-am fost învățată cum este să fii slabă și nu mi-a plăcut de mine. Mi se părea că n-am forme, că să spun pe aia dreaptă. Şi atunci am vrut să mai iau ceva înapoi. A fost destul de greu să mai iau ceva înapoi, după care acum – au trecut foarte mulți ani de zile – lupt cu alea 4 kilograme. Când le iau, când le dau, când le iau, când le dau…E un du-te-vino, cred că așa îmi place mie”.

Citește și: De la 114 kg, a ajuns la 52 de kg. Mărturia tinerei care a slăbit spectaculos pentru a se putea bucura de viață

Citește și: Dieta lui Jojo. Actrița a renunțat complet la două alimente: „Eu din ianuarie nu mai mănânc…”