După despărțirea de tenismenul Gabriel Trifu, Catrinel, în vârstă de 44 de ani, și-a găsit fericirea în brațele stomatologului american Steve Schroeter, cu 4 ani mai vârstnic.

Mama vedetei, Mia Sandu, a marcat momentul pe Internet.

AZI SE ÎMPLINEȘTE UN AN DE ZILE 11,11 2019 , DE LA NUNTA LUI CATRINEL CU STEVE ,INTR UN DECOR DE VIS, O NUNTA CA IN…

Posted by Mia Sandu on Tuesday, 10 November 2020

„Azi se împlinește un an de zile. 11.11.2019, de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în povești, care a ținut trei zile și trei nopți. La mulți ani, dragii mei copii, să fiți sănătoși, fericiți, și mereu îndrăgostiți, așa cum sunteți de când sunteți împreună.

Vă iubesc și mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu că existați în viața mea. A fost de vis. O spun toți oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut și un mare absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer și a fost lângă noi mereu și s-a bucurat văzând fericirea voastră „, a scris mama vedetei pe Facebook.

Și Catrinel a marcat momentul, postând un filmuleț care cuprinde momente importante de la nuntă: momentul în care îmbracă rochia de mireasă, primul lor sărut ca soț și soție, ceremonia, care are loc în aer liber și recepția care a urmat.

::placeholdeR–>

Sunt aproape doi ani de când Catrinel Sandu anunța pe pagina ei de Facebook că divorțează de fostul tenismen Gabriel Trifu (46 de ani), după un mariaj de 11 ani. A urmat o perioadă dificilă, timp în care părinții i-au fost alături. La câteva luni de la pronunțarea divorțului, viața lui Catrinel s-a schimbat. A apărut medicul stomatolog Steve Schroeter, care i-a oferit o nouă viață in America, unde locuiesc, alături de mama vedetei, și cele două fetițe ale lui Catrinel, Sara (11 ani) și Lara (6 ani și jumătate).

Vezi și Fiica cea mare a lui Catrinel Sandu a împlinit 11 ani! Imagini cu fetele vedetei, dar și cu vila de lux din America

Citește și:

Leacul băbesc folosit de Corina Chiriac pentru a se feri de răceli și COVID: „La peste 56 de grade, virusul Corona moare”

Raluca Pastramă, primul mesaj după ce i-a cerut divorțul lui Pepe